M.A.M.A. nominantų vakarėlyje – garsenybių paradas

Ketvirtadienio vakaro ilgai laukė Lietuvos muzikos atlikėjai. Sostinės klube „Disco 311 Buddha“ surengtas vakarėlis, kurio tikslas – atskleisti, kurie muzikantai ir dainininkai pretenduoja į muzikos apdovanojimus M.A.M.A. Į uždarą vakarėlį susirinko gausus būrys garsenybių ne tik iš muzikos pasaulio.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-05 20:58, atnaujinta 2018-02-19 23:14

Grupės ŽAS vyrai prie „Disco 311 Buddha“ baro vakaroja greta jaunojo dainininko Iljos Aksionovo. Šių metų Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ Andrius Pojavis su žmona Isabella greitai įsitaisė ant minkštasuolio greta dainininko Lino Adomaičio.

Į vakarėlį užsuko vasarį trumpam atgimsiančios grupės „Naktinės personos“ narys Aras Vėberis, grupė „Pinup Girls“, dainininkas Sasha Songas, grupių „Kurak“, „The Perfect Pill“ nariai.

Praėjusioje ceremonijoje geriausia grupe išrinktos trijulės „Liūdni slibinai“ vokalistas Dominykas Vaitiekūnas šiam vakarui pasipuošė smokingu ir dėl stilingiausio vakaro svečio vardo galėjo konkuruoti su verslininku Žilvinu Grigaičiu, kuris ilgai žarstė komplimentus dainininkei Jazzu.

Modelis Asta Valentaitė į vakarėlį atėjo su bičiuliu, tačiau ir be to būtų greitai suradusi su kuo bendrauti. Ketvirtadienio vakarą visi M.A.M.A. nominantų vakarėlio svečiai pasijuto draugai, o ne konkurentai.

M.A.M.A. apdovanojimai bus išdalyti sausio 10-ąją – trečiojoje įspūdingoje ceremonijoje Kauno „Žalgirio“ arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.