M.Šalčiūtė išvadino M.Bui valkata ir sena prostitute

Socialiniame tinkle „Facebook“ galima rasti ne vieną visuomenei žinomų žmonių vardu sukurtą anketą. Marina Bui pasivadinęs ir jos nuotrauka save iliustruojantis internautas trečiadienio vakarą nusprendė paviešinti įrašą, kuriame pabėrė kritikos interneto sensacija vadinamai Monikai Šalčiūtei ir jos vedamai laidai.

M.Šalčiūtė išvadino M.Bui valkata ir sena prostitute.
M.Šalčiūtė išvadino M.Bui valkata ir sena prostitute.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2013, 10:51 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:33 PM

Ir nors M.Bui anketa nėra tikra, ji turi nemažai gerbėjų, kurie seka kiekvieną jos pasisakymą. Vėliau puslapyje ask.fm M.Šalčiūtė sulaukė klausimo apie tariamą įrašą. „Matei, ką ta pupytė Marina Bui apie tave šneka?“ – taip skambėjo Monikai adresuotas klausimas. „Nelabai man rūpi, ką ta sena prostitutė kalba“, – griežtai atsakė M.Šalčiūtė.

Vėliau jos „Facebook“ paskyroje pasipylė ir daugiau komentarų. Ji rašė (kalba netaisyta. - Red.): „nelabai zinau, kazka ten vaptelejo jog esu neva neprotinga PAGAL JA, nu LABA DIENA, tikrai ne jai jau taip reikstis nuomone.. budamai prostituciu padruskei, paciai spindinciai laisvu elgesiu.. ne jai kalbeti ir kitus mokinti.. as nors mokausi, stengiuosi dirbti.. o kas ji? BARAKUDA? kazkokia valkata, kuri jau link pencijos eina..ir dar bedarbe, o uz paslaugas vyrui ant spando sedi.. fu.“

Šis jos įrašas neliko nepastebėtas ir sulaukė vadinamos M.Bui atsako. Ji rašė (kalba netaisyta. - Red.): „Mergaite Monikute tau apie prostitucija patylet nori as pradesiu kalbet apie tave!!!!!negalvok kad as nieko nezinau nori visiem papasakosiu is kokiu pinigeliu atsidariai SOKIU STUDIJA?? o dar drysti kalbet cia apie kazkokia pagarba kiaune tu.“

M.Šalčiūtė atkirto pasakydama, kad pinigus užsidirbo dirbdama barmene. Ji taip pat pasiūlė vadinamai M.Bui vietoje šių kalbų geriau pačiai padirbėti. „Nu ne siknas masazuot kaip cia tu sakai, bet nors i padavejas“, - savo paskyroje rašė M.Šalčiūtė. Tokie vieši apsižodžiavimai – vis dažnesnis reiškinys tarp pramogų pasaulio žvaigždučių. Skandalai, apkalbos, bandymai supriešinti žmones – visa tai joms ne naujiena.

.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.