Žinomi žmonės su žurnalistais santykius aiškinosi virtuvėje

Trečiadienio vakarą į atsinaujinusį restoraną „Katpėdėlė“ rinkosi verslo ir pramogų pasaulio atstovai. Čia buvo pristatytas naujas interjeras bei modernus lietuviškas restorano meniu.

Žinomi žmonės su žurnalistais santykius aiškinosi virtuvėje.<br>Organizatorių nuotr.
Žinomi žmonės su žurnalistais santykius aiškinosi virtuvėje.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2013, 11:04 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:33 PM

Ant žurnalistų dėl nemalonių klausimų paburnojantys žinomi žmonės renginio metu turėjo puikią progą su jais išsiaiškinti santykius: restorane vykusi žurnalistų ir žvaigždžių kulinarinė dvikova turėjo nulemti, kuri pusė ne tik gerai atlieka savo darbą, bet ir moka gaminti. Kad abi komandos nesukčiautų ar piršto nenusipjautų, tarpininko vaidmens ėmėsi „Katpėdėlės“ reklaminiu veidu tapęs žurnalistas, keliautojas Vytaras Radzevičius.

Vakaro užduotis – iš pasirinktų produktų per pusvalandį pagaminti kažką skanaus ir prie patiekalo priderinti tinkamą alaus rūšį, abiems komandoms nepasirodė bauginanti. Prijuostes užsirišo ir prie viryklės žvaigždžių garbės ginti skambant „Happyendless“ koncertui stojo Augustė Vedrickaitė, Sandra Chlevickaitė, Monika Šalčiūtė, Ingrida Martinkėnaitė, Dileta Meškaitė ir Berta Timinskaitė.

Iš kalno įvairių produktų pasirinkusi vištieną, žvaigždžių komanda skubiai pasiskirstė vaidmenimis: grupės „4 Roses“ lyderė Dileta, kurios hobis – maisto gaminimas, Sandra ir, turbūt, daugiausiai patirties turinti Ingrida pjaustė, kapojo, trynė daržoves, nepamiršdamos duoti nurodymų kitoms, tuo tarpu Monikai teko svarbiausias vaidmuo – būti gražiai. Tai nepraslydo pro V.Radzevičiaus akis.

„Moteris net virtuvėje, prie puodų, turi atrodyti gražiai – tai įrodo Monika“, - pajuokavo jis.

Per trisdešimt minučių abiejų komandų pagamintą patiekalą įvertinti turėjęs someljė Donatas Dabrovolskis, paragavęs žinomų žmonių ruoštos vištienos ir žurnalistų keptos žuvies, paskelbė lygiąsias, o abi komandas apdovanojo prizais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.