Žinomas krepšininkas N.Bunkei žada apmokėti krūtinės didinimo operaciją

Įsigyti kuponą, su kuriuo galima per pus įsigyti norimą daiktą ar, tarkime, manikiūrą, – nieko keista. Taip daro daugelis tautiečių. Dabar su kuponu galima dvigubai pigiau įsigyti ir plastinės operacijos paslaugą. Kad ir už 6900 litų. Tuo susidomėjo atlikėja Natalija Bunkė ir krepšininkas Matas Niparavičius.

M.Niparavičius mielai finansuotų N.Bunkės krūtų didinimo operaciją. Bent jau dalį sumos.<br>LR montažas
M.Niparavičius mielai finansuotų N.Bunkės krūtų didinimo operaciją. Bent jau dalį sumos.<br>LR montažas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 6, 2013, 12:11 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:04 PM

„Gal kam pigiai papų?“, - toks užrašas papuošė žurnalisto Saugirdo Vaitulionio „Facebook“ paskyros sieną. Čia pat buvo numesta nuoroda į patrauklų krūtų didinimo operacijos pasiūlymą.

Pirmasis atsiliepė krepšininkas M.Niparavičius. „Imu“, - lyg ir šmaikštavo sportininkas.

Grupės „Pop Ladies“ atlikėja N.Bunkė irgi susidomėjo nuolaidų kuponu: „Imu paskolą ir, davai, didinu. Bele perspjaut visus“, - juokėsi Natalija. Į pagalbą atlikėjai atskubėjo M.Niparavičius, pasisiūlęs pagelbėti žinomai moteriai: „Prisidėsiu kažkiek, ramiai“.

„O! Atsirado vyras, kuris man papus sudės?“, - nusistebėjo N.Bunkė. Matas jai atsakė: „Nu, madoje, gi. Vyrai moterims deda. Tai negaliu palikt ant ledo“.

„Matai, neslėpsiu, malonu“, - prisipažino N.Bunkė.

Žinoma, tai tebuvo smagus pokalbis tarp gerų bičiulių. O ir krūtinės N.Bunkei didintis nereikia. Kaip pati moteris yra sakiusi, po vaiko gimimo ji ir taip ženkliai padidėjo. Tiesa, atlikėjos gerbėjai mano, kad stebuklai nutinka retai – Natalijos „naujoji“ krūtinė ne kas kita, kaip plastikos chirurgų kūrinys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.