Prabangų automobilį įsigijęs J.Statkevičius juo skries ir į Paryžių

Dizainerio Juozo Statkevičiaus (45 m.) namų garaže – prabangus automobilis. Nuo šiol drabužių kūrėjas važinėja naujausio modelio limuzino klasės „Audi A8” automobiliu. Tiesa, pats nevairuoja. Dizaineris patogiai įsitaiso automobilio salono gale, o Lietuvos keliais jį vežioja asmeninis vairuotojas Petras.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Dec 7, 2013, 12:02 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:44 PM

Gruodžio 6-osios vakarą J.Statkevičius atskubėjo į automobilių saloną, kuriame jo laukė jau paruoštas važinėti „Audi A8”. Iki salone pasirodant dizaineriui automobilį apžiūrinėjo ir jo galimybėmis domėjosi J.Statkevičiaus vairuotojas Petras. Būtent jis yra tas žmogus, kuriam tenka vairuoti išskirtinį ir prašmatnų automobilį. Pats J.Statkevičius vairuotojo pažymėjimo neturi. Tačiau kaip ir pridera tikroms žvaigždėms, jis turi nuosavą limuziną ir asmeninį vairuotoją. Užsienio šalyse tai įprasta, o Lietuvoje prie to dar tik pratinamasi.

Portalui lrytas.lt Juozas sakė, kad seniai mąstė apie nuosavą transporto priemonę. Taip jau sutapo, kad išvydę J.Statkevičiaus madų šou Vokietijos koncerno vadovai liko taip sužavėti pasirodymu ir lietuvio talentu, jog nieko nedvejodami pasiūlė su didele nuolaida įsigyti „Audi“ prekės ženklo prabangų automobilį.

Kaip portalui lrytas.lt pasakojo „Moller Auto Keturi žiedai“ generalinė direktorė Laima Gatelienė, vokiečiams patiko Juozo kūryba – elegancija, šiuolaikiškumas, išskirtinis dizainas, nes būtent šie dalykai yra būdingi ir „Audi“ automobiliams.

Nors pats dizaineris neatskleidžia už kiek įsigijo prabangią transporto priemonę, L.Gatelienė prasitarė, kad tokio automobilio kaina prasideda nuo 100 tūkst. eurų (maždaug 350 tūkst. litų). Tokio modelio automobilis, kurį turi J.Statkevičius - vienintelis Lietuvoje.

„Tikiu, kad pačios geriausios technologijos yra būtent šiame automobilyje. Mane sužavėjo komforto ir dizaino derinys. Manau, kad per tiek metų užsidirbau aukštos klasės automobiliui.

Džiaugiuosi, kad mane įvertino vokiečiai - po kolekcijos pristatymo sulaukiau nuostabaus pasiūlymo įsigyti „Audi A8“. Jiems kaip tik reikėjo žmogaus, kuris taptų šio prekės ženklo limuzino klasės veidu Lietuvoje. Aš tam puikiai tikau. Tai, kad nevairuoju buvo tik pliusas - tokio asmens ir reikėjo. Smagu, kad esu įvertintas ne po mirties, nes Lietuvoje įprasta žmogų pagerbti mirus. Vokiečių mąstymas visai kitoks“, - nusišypsojo J.Statkevičius.

Dizaineris pats išsirinko salono sėdynių spalvą ir vidaus apdailos detales. Prabangiame J.Statkevičiaus automobilio salone vyrauja šviesūs atspalviai – gelsvos odos ir šviesaus medžio derinys.

Juozas patikino, kad su tokia transporto priemone nesigėdytų pasirodyti ir Paryžiaus gatvėse.

Automobiliu džiaugiasi ir dizainerio mama Vanda Statkevičienė – moteris galės bet kada pasinaudoti sūnaus asmeninio vairuotojo paslaugomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.