A.Pilvelytė ir D.Šamrajus meilės lizdą suks Klaipėdoje

Dainininkę Aistę Pilvelytę (34 m.) pamilęs renginių organizatorius ir vedėjas Dovydas Šamrajus (31 m.) gyvena būsimų įkurtuvių nuotaikomis – pertvarko savo namą Klaipėdoje. Buvęs grupės „Pikaso“ narys nori, kad naujuose namuose būtų patogu gyventi ne tik jam ir Aistei, bet ir keturmetei Aistės dukrai Ugnei.

A.Pilvelytė nuo Naujųjų metų taps klaipėdiete – ji su dukrele keliasi į mylimojo namus.<br>G.Žilinsko nuotr.
A.Pilvelytė nuo Naujųjų metų taps klaipėdiete – ji su dukrele keliasi į mylimojo namus.<br>G.Žilinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Dec 11, 2013, 7:00 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 9:30 PM

Automagistralė Vilnius–Klaipėda ir D.Šamrajui, ir A.Pilvelytei jau buvo tapusi kone antraisiais namais. Kartu nusprendę įsikurti įsimylėjėliai kurį laiką svarstė, kuriame mieste jiems bus patogiau – sostinėje ar pajūryje.

Galiausiai pora nutarė, kad prie jūros gyventi maloniau – simbolines varžytuves laimėjo Klaipėda.

„Ilgai barsčiausi tarp Vilniaus ir Klaipėdos. Sostinėje man patinka – čia gyvenau aštuonerius metus, nors esu atsidavęs Klaipėdai. Visada žinojau, kad grįšiu namo. Čia ramiau, žmonės ne taip skuba. Dabar nebenoriu skirtis su savo miestu.

Kai ieškojome Ugnytei darželio Klaipėdoje, nusiminiau, kad radome tolokai nuo namų. Aistė tik nusijuokė: „Klaipėdoje nieko nėra toli, juk čia vos kelios gatvės.“ Iš tiesų pervažiuoti miestą trunka tik 15 minučių“, – sakė Dovydas.

Jų šeimoje taisykles ir sprendimus dažniausiai priima ne jis. Tad Aistės pasirinkimas atsikelti į Klaipėdą jį labai nudžiugino.

„Būsime klaipėdiečiai! Mūsų darbų tikrai nesutrukdys 300 kilometrų – sceninei veiklai atstumas neturi įtakos“, – sakė vyras.

Anksčiau Dovydas Klaipėdoje gyveno vienas. Todėl kai jo gyvenime atsirado Aistė su dukrele Ugne, namą teko šiek tiek pertvarkyti.

„Pirmiausia reikia įrengti vaiko kambarį, kurio nebuvo. Juk vaikas turi turėti savo erdvę! Darbo kabinetas man nereikalingas – iš jo padariau drabužinę“, – pasakojo Dovydas.

Gruodis ir jam, ir mylimajai Aistei – beprotiškas darbų mėnuo. Tačiau į darbų sūkurį įsisukusi pora dėl to neatideda tikslaus laiko, kai įsikurs bendruose namuose pajūryje – iškart po Naujųjų metų.

„Sausio pirmąją galutinai baigsis mūsų važinėjimai iš Vilniaus į Klaipėdą ir atgal. Tas tris valandas, kurias praleisdavome kelyje, dabar galėsime leisti su šeima“, – kalbėjo D.Šamrajus.

Per Kalėdas abu dirbs, o Kūčių vakaras – ne darbo diena. Dovydui ši diena visada buvo ypač svarbi šeimos šventė. Jis džiaugiasi, kad šiemet į savo tėvų namus Klaipėdoje vyks su mylimąja.

„Mano šeimoje visiems susirinkti tėvų namuose per Kūčias – tradicija. Atvažiuos broliai su šeimomis, dabar ir aš nebe vienas būsiu. Tai labai džiugu“, – šypsojosi pašnekovas.

Vyras neišgyvena, kad Aistei atsikrausčius į Klaipėdą jiems gali nukristi vadinamieji rožiniai akiniai ir buitis slėgs. Gaminti mėgstantis pramogų pasaulio atstovas mylimąją jau išbandė buitimi.

„Mane erzindavo, kai virtuvėje aplink mane sukiodavosi draugai, artimieji. Aistės neleidžiu į virtuvę, bet jei ji primygtinai nori man padėti, duodu kokį nors paprastą darbelį.

Ir ji manęs neerzina! Išbandymą buitimi jau išlaikėme abu. Tai man – didelis laimėjimas. Susigyvename, jaučiame pusiausvyrą. Man viskas tinka ir patinka“, – kalbėjo D.Šamrajus.

Jau kurį laiką apie šeimą svajojęs vyras jaučiasi ramus – jis sutiko tinkamą moterį, šalia kurios jaučia ramybę.

Dabar jam svarbiausia drąsiai eiti kartu per gyvenimą. Aistė – žmogus, su kuriuo jis norėtų sulaukti senatvės.

„Kartą pamatėme senjorus, einančius gatve susikabinusius už rankų. Pagalvojome, kad jie iki šiol vienas kito neužkniso! Tiek pragyventi kartu ir vis dar laikytis už rankų – idealu!

O dabar žmonės taip lengvai skiriasi. Todėl aš džiaugiuosi, kad nevedžiau jaunas – buvo verta palaukti savo žmogaus. Labai noriu, kad mūsų romantika, mielos smulkmenos niekada neišblėstų“, – kalbėjo D.Šamrajus.

Meilė Aistei pakeitė jo gyvenimą. Jis jaučiasi užtikrintas dėl savo pasirinkimo, mylimas, gerbiamas.

„Visa tai turime, todėl ir jaučiamės taip nuostabiai. Grįždamas pavargęs namo negalvoju: „O, siaube, dar turėsiu rodyti dėmesį!“ Darau tai savaime!

Esame uždari, bet kai susėdame vakare prie arbatos puodelio, kalbos liejasi per kraštus. Nuolat kalbamės, diskutuojame. Ir tikime, kad kartu pasensime“, – sakė Dovydas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.