Vyno krautuvėje garsenybės mėgavosi prabangiu šampanu ir saldumynais

Trečiadienio vakarą garsūs pramogų ir verslo pasaulio veidai rinkosi į išskirtinių vynų krautuvę „Vinny‘s Wine & Spirits“, kurioje buvo pristatytos naujausios šventinio stalo puošybos tendencijos bei ypatingi vynai ir šampanas iš Italijos ir Prancūzijos. Pasidžiaugti artėjančiomis gražiausiomis žiemos šventėmis būrį garsenybių ir bičiulių sukvietė verslininkai Rolandas ir Rūta Dvareckai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 11, 2013, 9:32 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 9:06 PM

„Kadangi tai - mūsų šeimos krautuvė, visada siekėme, kad ji būtų ypatinga ir kitokia, todėl ir šį vakarą jums pristatome tai, ką turime geriausio bei ko nerasite kitur.“- susirinkusiems svečiams linkėdama jaukių ir šiltų švenčių kalbėjo krautuvėlės šeimininkė Rūta Dvareckienė.

Susirinkę svečiai ragavo ypatingą šampaną iš Prancūzijos, taip pat degustavo itališkus vynus, o saldumynų mėgėjus sužavėjo prancūziškas šokoladas. Kalėdinės puošybos naujienas pristatė dekoravimo specialistės.

Į šventinį vakarą krautuvėje susirinko būrys žinomų veidų: renginių organizatorė Agnė Armoškaitė-Grigaliūnienė, dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika, plastikos chirurgas Renaldas Vaičiūnas, žurnalistas Saugirdas Vaitulionis, renginių organizatorius Alkas Paltarokas ir daugelis kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.