Brangiausios S.Milinytės gimtadienio dovanos: šuo, Šventasis raštas ir ypatinga apyrankė

Kauno pramogų ir prekybos centre „Akropolis“ šeštadienį vyko šventinis koncertas, kurio metu dainavo jaunieji atlikėjai, gausiai į renginį susirinkusius mažuosius kauniečius sveikino iš Laplandijos atvykęs Kalėdų senelis ir nykštukai. Kalėdų senelio sveikinimų sulaukė ir scenoje pasirodžiusi aštuonioliktąjį gimtadienį švenčianti dainininkė Simona Milinytė.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Dec 14, 2013, 1:48 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:12 PM

Nors į pilnamestystę mergina įžengė užvakar, gruodžio 12—ąją, kuomet yra jos tikrasis gimtadienis, linksmybes Simona atidėjo iki šeštadienio.

„Ketvirtadienį mano gimtadienį gražiai paminėjome tik šeimos rate, o šiandien neriu į linksmybių šurmulį. Švęsti pradėjau nuo vidurdienio.

Pasirodžiau koncerte su vaikais ir Kalėdų seneliu. Vakare laukia įspūdinga šventė su draugais ir artimaisiais restorane, kur laukia Holivudo žvaigždžių vakarėlis. Po to lėksime pasiausti į klubą“, — kalbėjo S.Milinytė.

Šventės metu mergina vilkės blizgiais žvyneliais nusagstytą suknelę, plaukų stilistai jai sukurs įmantrią šukuoseną. Kaip tikrai Holivudo žvaigždei Simonai bus padarytas įspūdingas makiažas.

Aštuoniolikmetė šį vakarą tikisi sulaukti daugybės dovanų. Kiekviena, jeigu bus dovanojama iš širdies, jai suteiks džiaugsmo. S.Milinytė jau yra gavusi keletą gimtadienio dovanų.

Mergina dar lapkričio pradžioje iš tėvų dovanų gavo retos veislės šunį — baltą nykštukinį Pomeranijos špicą, kurį pavadino Lilipop. Šuo lėktuvu buvo atskraidintas iš Amerikos.

Tėvai jai taip pat padovanojo dar vieną labai brangią dovaną — apyrankę, kuri buvo uždėta jai vos gimusiai. Joje įrašytas Simonos svoris ir ūgis, gimimo data.

„Jau spėjau sulaukti ir daugiau dovanų. Be kvepalų, kosmetikos ir papuošalų gavau Šventąjį raštą, Mišių vyno. Juos padovanojo mane pasveikinę pažįstami kunigai“, — džiaugėsi S.Milinytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.