M.Petruškevičiaus vardo namų kvapo pristatyme - būrys garsenybių ir Seimo pirmininkė

Stilistui Mantui Petruškevičiui pirmajam šalyje pavyko tai, apie ką svajoja ne vienas – garsūs Italijos aukštosios parfumerijos namai „Culti" sukūrė jo vardu pavadintą namų aromatą „Mantas Petruskevicius by Culti Fiori Bianchi“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-14 19:47, atnaujinta 2018-02-19 20:05

Rudenį M.Petruškevičius savaitę praleido madų sostinėje Milane. Ten žinomiausias šalies stilistas ir televizijos veidas susipažino su prabangaus prekės ženklo „Culti“ namų kvapų kūrėju Alessandro Agrati ir kompanijos prezidentu Giovanni Lato. Šeštadienį Vilniuje įvyko aromato pristatymas, į kurį susirinko daugybė garsių žmonių. Tarp jų - ir Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė.

Italijos verslininkai liko maloniai nustebinti Manto subtilios prabangos pojūčiu ir optimizmu. Juos ypač sužavėjo stilingo vyro begalinė aistra nišinei parfumerijai. Būtent M.Petruškevičiaus meilė kokybiškiems ir išskirtiniams aromatams paskatino juos bendradarbiauti su lietuviu. Po praleistų dienų Milano laboratorijoje Mantas pagaliau pristato tai, apie ką jau garsiai kalbama kelis mėnesius.

Vardinis M.Petruškevičiaus namų kvapas – limituoto leidimo. Jo išleista 500 flakonų. Kiekvienas jų – su unikaliu numeriu. Aromatas susideda iš lelijų, jazminų, rožių, bergamočių ir mirabelių. Šį pagrindinių natų derinį tarsi karūna įrėmina prabangus kedro ir muskuso dvelksmas. Kaip tikina Mantas, italai namus dažnai puošia baltomis gėlėmis, todėl ir jo pasirinktas namų kvapas dvelkia subtiliu ir gaiviu baltų žiedų aromatu. Mantui viskas privalo dvelkti grožiu, todėl vardiniam aromatui parinko išskirtinio dizaino, matinio stiklo flakoną. Prie buteliuko priderintos ratano nendrių lazdelės arba senovinė tradicinė pompa.

M.Petruškevičiaus namų kvapų pristatymas išskirtiniams svečiams vyko sostinės viešbutyje „Kempinski Hotel Cathedral Square“ – šįmet pripažintu geriausiu nauju viešbučiu Europoje ir penktu pasaulyje.

Šventėje pasirodė ir bendrovės „Culti" šeimininkai bei šio prekės ženklo atstovai Baltijos šalyse, „Krispo“ savininkai Kristina ir Povilas Stroliai. Būtent K. ir P.Strolių dėka Mantas susipažino su garsia kompanija. „Italai skrupulingai atsirenka su kuo bendradarbiauti – jie labai saugo gerą kompanijos vardą. Mes įdėjome daug pastangų, kad Manto svajonė virstų realybe. Italai mumis pasitikėjo“, - kalbėjo K.Strolienė.

Vakaro metu prabangaus viešbučio barą „Le Salon“ Mantas stulbinamai pakeitė. Jaukumą sukūrė tūkstančiai baltų rožių žiedų. Gėlės pamerktos unikaliuose veidrodiniuose kubuose. Pristatydamas namų kvapą Mantas tiki, kad jo vardo interjero aromatas taps puikia dovana artėjančių švenčių proga. „Namus jie pavers ne tik jaukesniais, bet ir padės dalintis gerumu – dalis gautų lėšų bus skiriama ponios Almos Adamkienės labdaros fondui“, – pabrėžė M.Petruškevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.