Prabangiuose mados namuose A.Valentaitė rinkosi apdarą Naujųjų metų nakčiai

Sostinėje įsikūrusiuose mados namuose „Femmes Fatales“ - kalėdinės nuotaikos. Šių namų dizainerė Ella Tatarinova savo kūrybos gerbėjus ir ištikimiausius bičiulius sukvietė į jaukų šventinį vakarą, kurio didžiausiu netikėtumu tapo garsios „Femmes Fatales“ mados namų mūzos.

Prabangi, tačiau kartu ir paprasto kirpimo suknelė puikiai tiks A.Valentaitei pasipuošti sutinkant 2014 metus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Prabangi, tačiau kartu ir paprasto kirpimo suknelė puikiai tiks A.Valentaitei pasipuošti sutinkant 2014 metus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 17, 2013, 8:35 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:00 PM

Mados namų „Femmes fatales” mūzos – stilistė Asta Valentaitė, Pilies galerijos savininkė Danguolė Stachura ir verslininkė Rasa Arlauskienė į bičiulės surengtą vakarėlį atvyko pasipuošusios šių mados namų dizainerės kūriniais.

Danguolė vilkėjo pilkų atspalvių ilgą paltą, juodą palaidinę ir sijoną, Rasa – kašmyrinę suknelę. Per petį moteris persimetė prie apdaro priderintą šalį. „Kalėdas noriu sutikti jaukiai. Su šeima, prie židinio ir be jokių aukštakulnių! Ši suknelė šventiniam vakarui bus kaip tik”, - nusišypsojo R.Arlauskienė.

Stilistė A.Valentaitė liko ištikima klasikai. Moteris pasirinko juodos spalvos drabužių ansamblį – juodą odinį sijoną ir kašmyro bei odos palaidinę. Kaip portalui lrytas.lt sakė Asta, tai buvo E.Tatarinovos dovana gimtadienio proga. A.Valentaitė neslėpė, kad šitaip apsirengusi jaučiasi puikiai. D.Stachura ir R.Arlauskienė tik paantrino bičiulei - taip atrodant negėda pasirodyti ir stilingiausiuose vakarėliuose. 

Tiesa, Asta tą vakarą svečius nustebino po valandos pakeitusi vilkėtą drabužių derinį į plazdančią juodos spalvos suknelę. Prabangi, tačiau kartu ir paprasto kirpimo suknelė puikiai tiks pasipuošti sutinkant 2014 metus.

Be šių žavių damų vakarėlyje pasirodė ir verslininkas Žilvinas Grigaitis su žmona Elle Martin-Grigaitis, modelis Asta Muralytė,  verslininkė Eglė Mikailienė su vyru Vytautu ir sūnumi Eimučiu, stilistas Mantas Petruškevičius, verslininkė Alesia Litvinioniok.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.