Pasipuošusios prijuostėmis garsios šalies moterys surengė pietus vargstantiems

Jau 6-tus metus iš eilės sėkmingai organizuojamas labdaros renginys „Angelų duona“, tęsiantis „Modilinos“ modelių agentūros inicijuojamą tradiciją, vėl sugrįžo į žmonių širdis. Kaip ir kasmet šio renginio tikslas – pamaitinti ir padėti vargstantiems bei pagelbėti Dievo meilės misionierėms Motinos Teresės seserims, kurios tik savo jėgomis ir lėšomis padeda skurstantiems ir sergantiems Lietuvos gyventojams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-18 17:26, atnaujinta 2018-02-19 18:41

„Angelų duona“ labdaringų pietų idėja kilo pabendravus su vienuolėmis: paaiškėjo, kad jos savo jėgomis ir pagal savo išgales priglaudžia į jas besikreipiančius ir prašančius pagalbos vargstančiuosius. Vienuolės maitina skurdžiai gyvenančius tris kartus per savaitę, priglaudža neturinčius, kur pernakvoti, suteikia minimalią medicininę pagalbą. Resursų jos gauna ieškodamos rėmėjų pačios.

Todėl „Modilinos“ modelių agentūra panoro pagelbėti ir suburti tuos, kurie gali ir tuos, kuriems reikia, ir padėti vieni kitiems.

Šv. Teresės vienuolyne, kaip ir kasmet, buvo rengiami „Angelų duonos“ labdaringi pietūs, kurių metu garsūs Lietuvos žmonės - Jolanta Sadauskienė, Audronė Bunikienė, Aurelija Tamulytė, Birutė Vizgirdienė ir kitos, užsirišę prijuostes pagelbėjo vienuolėms pasirūpinti vargstančiais, padedami verslininkų, paaukojusių įvairių maisto produktų.

Šio projekto metu buvo rengiami ne tik skanūs pietūs, bet ir dovanojami būtiniausi medikamentai, projekte panorusių dalyvauti įmonių produkcija, tokia kaip vitaminai vaikams ir suaugusiems, avalynė, rūbai, žaislai mažiesiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.