Susižadėję L.Kleiza ir A.Karalevičiūtė ruošiasi vestuvėms

Sportininkui Linui Kleizai ir jo mylimajai Agnetai Karalevičiūtei netrukus turėtų suskambėti vestuvių varpai. Portalo lrytas.lt žiniomis, krepšininkas pasipiršo mylimajai ir jos pirštą papuošė įspūdingu sužadėtuvių žiedu. Pora jau dėlioja būsimų vestuvių detales.

L.Kleiza pasipiršo mylimajai ir jos pirštą papuošė įspūdingu sužadėtuvių žiedu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
L.Kleiza pasipiršo mylimajai ir jos pirštą papuošė įspūdingu sužadėtuvių žiedu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-19 10:40, atnaujinta 2018-02-19 18:30

Kaunietė A.Karalevičiūtė, 2005 metais papuošusi „Olialia” mergaičių kalendoriaus viršelį, artimus santykius su Linu užmezgė 2011 metų vasarą.

Praėjusį sezoną pora kartu gyveno didžiausiame Kanados mieste Toronte, kur L.Kleiza atstovavo NBA komandai „Toronto Raptors”. Šiuo metu sužadėtiniai įsikūrę Turkijoje – Linas žaidžia Stambulo „Fenerbahce Ulker“ ekipoje.

Prieš kelerius metus kalbėdamasis su „Lietuvos rytu” Linas tikėjo, kad antrąją pusę atsiųs likimas. Tuomet dar vienišas krepšininkas sakė, jog sutikęs moterį širdimi pajus, kad tai ta vienintelė. Jokių išankstinių reikalavimų moteriai aukštaūgis neturėjo.

„Nesvarbu nei ūgis, nei figūra, nei akių ar plaukų spalva. Visa tai – paviršutiniški dalykai. Kiekviena moteris skirtingai ir savaip žavi.

Svarbiausia – vidinis grožis. Kai moteris graži ne tik išore, bet ir vidumi, ji gali patraukti mano dėmesį”, – neslėpė L.Kleiza.

Linas puikiai suvokia, kad moteriai šalia krepšininko nėra lengva gyventi. Sportininkai daug keliauja, nuolat rungtyniauja išvykose, todėl dienas ir vakarus neretai tenka leisti be mylimo vyro. Agneta žino, kad krepšininkai sulaukia daug moterų dėmesio ne tik Lietuvoje. Galbūt todėl ji išvyko į Torontą paskui L.Kleizą.

„Kai turiu moterį ir su ja draugauju, nesuprantu, kam reikalingi pašaliniai žmonės. Kol draugauji, viskas gražu, smagu.

Jei atsibostame vienas kitam, nesutariame, išsiskiriame, ir tiek. Toks mano požiūris. Tačiau šiuo metu aš jau žinau, ką reiškia santykiai ir kaip sunku juos puoselėti.

Jei nukrypai į šalį, nebeturėk vilčių, kad santykiai bus tokie kaip anksčiau. Tai suvokiu bėgant metams, vis daugiau apie tai galvoju”, – yra kalbėjęs L. Kleiza.

Vyras įsitikinęs – jeigu turi ką nors brangaus šalia, reikia tai vertinti. Krepšininkas žavisi gyvenimo siekį turinčiomis moterimis. Nuo vaikystės tėvų lepintos merginos nieko nesugeba, o ištekėjusios tikisi, kad tėvų vaidmenį perims vyras.

„Moteris neturi sėdėti namie ir laukti, kol vyras atneš jai pinigų”, – mano L. Kleiza. Kaunietis niekada netoleruotų neištikimybės. Jo mylima moteris jam turi būti ištikima, mylėti vaikus ir vertinti šeimą.

„Labai norėčiau savo gyvenimą susieti su lietuve. Aš irgi šventai tikiu, kad lietuvaitės – gražiausios pasaulyje. Lietuvos merginos yra tikresnės, natūralesnės. Noriu kalbėti lietuviškai, gyventi Lietuvoje, čia auginti vaikus”, – svarstė L. Kleiza.

Kaunietė A. Karalevičiūtė prieš kelerius metus kaip tik ir išgarsėjo reklamos klipuose sukūrusi tautinius drabužius vilkinčios lietuvaitės įvaizdį.

„Kita vertus, jei turėsiu žmogų, su kuriuo man bus gera, suprasime ir mylėsime vienas kitą, koks skirtumas, kokios jis tautybės”, – pridūrė žinomas krepšininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.