„Lietuvos ryto“ šokėjų trenerė - talentinga ir žavi ukrainietė

Profesionali choreografė iš Ukrainos Elena Rožkova (33 m.) prieš dešimt metų pirmą kartą apsilankė Lietuvoje. Kijevo šokėjų trupės „The Red Foxes“ įkūrėja, kurios narės pasirodo Pasaulio ir Europos sporto čempionatuose bei olimpiadose, pradėjo treniruoti ir „Lietuvos ryto“ krepšinio komandos šokėjas.

„Lietuvos ryto“ palaikymo komandos šokėjos jau dvi savaites džiaugiasi nauja trenere - ukrainiete E.Rožkova.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
„Lietuvos ryto“ palaikymo komandos šokėjos jau dvi savaites džiaugiasi nauja trenere - ukrainiete E.Rožkova.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 20, 2013, 5:54 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:00 PM

„Lietuvos ryto“ palaikymo komandos šokėjos jau dvi savaites džiaugiasi nauja trenere. Merginos kantriai repetuoja žingsnelius ir kuria naujus pastatymus kartu su ukrainiete E.Rožkova.

Elena dešimtmetį gyvena tarp Lietuvos ir Ukrainos. Lietuvoje įsikūrusi jos šeima. „Man čia labai patinka. Pamėgau šį kraštą vos atvykusi“, - patikino „Lietuvos ryto“ komandos šokėjų trenerė. Portalui lrytas.lt Elena pasakojo, kad sostinės krepšinio komandos šokėjos motyvuotos ir talentingos.

Kaip merginos susikalba su naująja trenere? Angliškai, rusiškai arba lietuviškai. Ukrainietė intensyviai mokosi lietuvių kalbos, daug ką supranta, neblogai šneka. Šiek tiek daugiau lietuvių kalbos pamokų ir Elena puikiai kalbės lietuviškai.

„Mums su merginomis labai smagu. Gerai leidžiame laiką, daug treniruojamės. Susikalbame be problemų. Juk mums, šokėjoms, svarbiausia – kūno kalba“, - nusišypsojo E.Rožkova.

Gruodžio 22 dienos rungtynių tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ pertraukėlių metu aikštėje pasirodys ne tik pačios šokėjos, bet ir pati E.Rožkova. Sirgalius jos džiugins nauja apranga ir atsinaujinusia choreografija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.