„Yahoo“ vadovė M.Mayer ir laidų vedėja A.Paškevičiūtė - kaip du vandens lašai

Akylesni pastebi, kad naujoji „Yahoo“ vadovė Marissa Mayer (38 m.) ir televizijos laidų bei renginių vedėja Aistė Paškevičiūtė (27 m.) - stebėtinai panašios išvaizdos. Tiesa, lietuvė už amerikietę dešimt metų jaunesnė, tačiau panašumas akivaizdus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 27, 2013, 10:25 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:42 PM

Kaip jau anksčiau rašė portalas lrytas.lt, M.Mayer yra motina, milijonierė ir milžiniškos įmonės vadovė. Silpnosios lyties atstovė sėkmingai dirba industrijoje, kurioje tradiciškai sukasi beveik vien vyrai. Ji yra itin reto tipo vadovė, kuriai labiausiai rūpi klientų poreikiai, o ne akcininkų interesai ar įmonės pelnas.

Nors save ji vadina „moksliuke“, M.Mayer išsiskiria iš savo kolegų. „Apple“ vadovas Steve'as Jobsas gyveno mažame priemiesčio namelyje. „Facebook“ įkūrėjas Markas Zuckerbergas ar „Google“ vadovas Larry Page'as nevengia viešumoje pasirodyti su šlepetėmis ar sportiniais drabužiais.

Maždaug 300 mln. dolerių vertės turtą valdanti M.Mayer rengiasi dizainerių drabužiais ir gyvena prabangaus viešbučio viršutiniame aukšte. Jauna, turtinga ir įtakinga mėlynakė blondinė labiau primena kino žvaigždę, nei prie kompiuterio palinkusią programuotoją.

A.Paškevičiūtė į pramogų pasaulį įsisuko prieš septynerius metus. Mergina sužibėjo pramoginėje laidoje „Daktarė Aiskauda“, bandė dalyvauti „Mis Lietuva 2007” grožio konkurse. Vedė laidą „Skylė sienoj“, asistavo Marijono Mikutavičiui laidoje „Taip arba ne" ir t.t.

Išvaizdi šviesiaplaukė šiltus jausmus puoselėjo trylika metų už ją vyresniam režisieriui Linui Martinkėnui, lenktynininkui Dominykui Butvilui. Kiek vėliau susižavėjo Jurgitos Jurkutės pusbroliu Karoliu Šimu. Visai neseniai Aistė išsiskyrė su žinomu pokeriu žaidėju Kristijonu Andruliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.