Kalėdas Londone sutikęs Radžis nežino, ar motina apie jį bent pagalvoja

„Nuo mažumės iki pat dabar kiekvienais metais prieš Kūčias su globėja aplankydavome bažnyčią. Ten yra laiko pagalvoti apie tai, kad mano gyvenime viskas gerai. Jeigu ir nelabai gerai, tai vis tiek nusiraminu. O po to gyvenimas eina toliau ir darau tai, ką reikia“, – TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovams šį, pirmadienio, vakarą 20.00 val. pasakos dainininkas Radžis Aleksandrovičius.

Radžis neslepia - jo Kalėdos šįmet buvo labai vienišos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Radžis neslepia - jo Kalėdos šįmet buvo labai vienišos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2013, 12:57 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:06 PM

Tiesa, šiemet dainininko šventės buvo kitokios, kaip pats sako – labai vienišos. Kūčias ir Kalėdas žinomas vyras praleido Londone, kur turėjo koncertuoti. Sėdėdamas viešbutyje 26-erių dainininkas daug kartų telefonu kalbėjo su artimaisiais, susirinkusiais prie švenčių stalo, – globėja Vida Minevičiene, krikšto tėvu Sauliumi ir kitais.

Radžis neslepia, kad turėjo laiko ir pagalvoti apie tai, kas jo gyvenime svarbu, mintimis sugrįžti į didžiąsias metų šventes vaikų globos namuose ir prisiminti žmones, vienaip ar kitaip paveikusius jo gyvenimą.

„Daugiausia, žinoma, galvoju apie globėją Vidą. Bet meluočiau sakydamas, kad neprisimenu ir biologinės motinos. Tik va ar ji nors akimirką apie mane pagalvoja?“ – šįvakar retoriškai klaus Radžis.

Nors Kalėdos – susitaikymo metas, savo brolio, kitos šeimos įvaikinto biologinės motinos sūnaus, dainininkas ieškoti neketina. Kodėl Radžis nesiveržia susitikti su broliu? Ko jis laukia? Atsakymai – jau šįvakar gyvenimo būdo žurnale „Gyvenimas yra gražus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Honest Insights in Sustainability Reporting