Aktorė B.Tiškevič ištekėjo už mylimojo iš Azerbaidžano

Aktorė ir televizijos laidų vedėja Beata Tiškevič (24 m.) savo širdį patikėjo mylimajam iš Azerbaidžano. Praėjusių metų pabaigoje ji ištekėjo už savo mylimojo, filmų kūrėjo Ru Hasanovo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 2, 2014, 5:55 PM, atnaujinta Feb 18, 2018, 12:38 AM

„Meilė dar pakeliui. Esu labai griežta vyrams. Vyras privalo būti stiprus ir protingas. Su protingu žmogumi vienas malonumas tuoktis, gyventi ir skirtis. Juk su protingu ir išsiskirti yra miela“, - vasaros pabaigoje „Lietuvos rytui“ sakė Beata.

Vestuvių iškilmės buvo surengtos Vilniuje. Apie savo vestuves B.Tiškevič prasitarė per „Auksinio balso“ koncertą Naujųjų metų išvakarėse. Po santuokos aktorė tapo B.Tiškevič-Hasanova.

Jos eterio partneris Andrius Rožickas lrytas.lt sakė, kad vestuvės buvo puikios, o Beatos išrinktasis jam paliko puikų įspūdį.

„Jis labai šaunus. Tokio linkėčiau visoms moterims – ir ne tik Lietuvos. Žinote, jis visiškai neatitinka tam tikrų stereotipų, kuriuos daugelis mūsų turi apie pietiečius. Puikaus charakterio, mandagus, žavus vyras.

Beatai linkiu kuo didžiausios laimės ir šiais metais, ir ne tik šiais“, - sakė A.Rožickas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.