E.Santos Naujuosius pasitiko prabangiame laive Majamyje

Jungtinėse Amerikos Valstijose gyvenanti drabužių ir avalynės „Bellux Fashion“ tinklo įkūrėja Erika Santos prieš Naujuosius metus gavo penkis viliojančius pasiūlymus, kur sutikti 2014-tuosius. Apsvarsčiusi kelis jų šešių vaikų mama nutarė šampano taurę pakelti plaukiodama laive su bičiuliais.

E.Santos Naujuosius metus sutiko su bičiuliais laive.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
E.Santos Naujuosius metus sutiko su bičiuliais laive.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 2, 2014, 7:40 PM, atnaujinta Feb 18, 2018, 12:38 AM

Portalui lrytas.lt Erika pasakojo, kad pasiūlymą Naujuosius metus pasitikti laive priėmė ilgai negalvojusi.

„Sakoma, kaip sutikti Naujuosius, tokie ir metai bus. Švęsti bare, naktiniame klube ar aukštuomenės vakarėlyje prie baseino - nenorėjau. Nuobodu. Nusprendžiau paįvairinti rutiną ir Naujuosius švęsti laive“, - pasakojo E.Santos.

Erika sakė, kad pažiūrėjusi dangų raižančius fejerverkus ji ir draugai paliko laivą. Po vidurnakčio apsilankė dar keliuose vakarėliuose, į kuriuos buvo kviečiama. 

„Pasveikinau sutiktus bičiulius ir palinkėjau jiems gerų metų. Aš pati nesitikėjau per dvejus metus Majamyje susipažinti su tiek žmonių. Beje, laivo kapitonas ir įgula alkoholio per šventę nevartojo, todėl saugiai ir be jokių trukdžių aplankėme tas vietas, kurias norėjome“, - kalbėjo lietuvė.

Erika tikino, kad per Naujųjų naktį neišleido nė dolerio.

„Dar kartą įsitikinau, kad esant pozityviam mąstymui, būnant geru ir nuoširdžiu žmogumi, pritrauksi šalia savęs tokius pačius. Ir visi jie norės būti su tavimi“, - įsitikinusi E.Santos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.