L.Šurnaitė-Kairienė po 7 metų pertraukos grįžta į radijo eterį

TV laidų vedėja Lavija Šurnaitė-Kairienė prisiminė darbą radijo eteryje - pirmąją meilę, kuri ją ir atvedė į žiniasklaidos pasaulį. Jau sausį ji pirmą kartą sės prie mikrofono radijo stoties „M-1 Plius“ eteryje – kartu su Tomu Langviniu kiekvienos darbo dienos rytą ves dviejų valandų trukmės laidą.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jan 2, 2014, 3:48 PM, atnaujinta Feb 18, 2018, 12:43 AM

„Radijuje nedirbau septynerius metus – nuo tada, kai išėjau dirbti į LRT televizijos laidą „Labas rytas“. Ar pasiilgau? Iš pradžių nebuvo kada pasiilgti, bet pastaruoju metu jau pastebėjau – važiuoju mašina, klausausi radijo ir galvoju, kaip aš toje situacijoje pasakyčiau. Matyt, jau atsirado noras sugrįžti. Daugelis dirbusiųjų radijuje tai jaučia, tik ne visi garsiai sako.

Čia pasitaikė proga, suveikė nostalgija ir aplinkybės, pagalvojau – kodėl ne?“, - pasakojo nuo 10 valandos ryto iki vidurdienio eteryje dirbsianti moteris.

Jos naujasis kolega T.Langvinis televizijos žiūrovams žinomas kaip sporto žinių vedėjas. Iš ten jį žino ir Lavija, tačiau asmeniškai su Tomu iki šiol nebuvo susipažinusi.

„Kas dešimt minučių eisime į eterį, bus daug pokalbių. Matysime, kaip seksis. Laukiu nekantriai“, - sakė Lavija.

Trejų metų sūnų Nojų auginanti moteris sakė, kad radijo pasiūlytas darbo grafikas jai puikiai tinka.

„Nojus jau eina į darželį, o man nereikės dirbti visą dieną. Žinoma, pamąsčiau, kas būtų, jei vaikas susirgtų. Bet turiu puikų vyrą, kuris pasiryžęs man padėti ir pabūti su vaiku“, - sakė L.Šurnaitė-Kairienė.

Ji pasidžiaugė, kad prasidėję 2014-ieji bus itin darbingi – su bičiule Birute Lavickiene Lavija šiuo metu baigia ruošti knygą „Interjero receptai“.

„Tikimės suspėti ją išleisti dar iki Vilniaus knygų mugės“, - sakė Lavija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.