E.Santos atskleidė, kas jai padeda išlaikyti puikią išvaizdą

Šiuo metu Majamyje (JAV) gyvenanti šešių vaikų mama, drabužių ir avalynės „Bellux Fashion“ tinklo įkūrėja Erika Santos puikiai visiems tautiečiams žinoma ne tik dėl pasiekimų verslo srityje, bet ir dėl įspūdingos figūros.

Erika Santos puikiai visiems tautiečiams žinoma ne tik dėl pasiekimų verslo srityje, bet ir dėl įspūdingos figūros.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Erika Santos puikiai visiems tautiečiams žinoma ne tik dėl pasiekimų verslo srityje, bet ir dėl įspūdingos figūros.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Jan 9, 2014, 7:21 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:08 PM

Ir kol daugelis mūsų dar graužiasi dėl per šventinį laikotarpį priaugtų kilogramų, E.Santos parodė, kad net po didžiųjų žiemos švenčių ji gali džiaugtis lygiu pilvuku.

„Aš taip didžiuojuosi savimi, kad nepersivalgiau per šias šventes“, - pasidalijusi pikantiška nuotrauka rašė E.Santos.

Kai Erikos pasiteiravau, kokia gi jos grožio paslaptis, verslininkė nusijuokė: „Jokios paslapties nėra! Dietomis netikiu, tikiu sveiku gyvenimo būdu“.

Vis dėlto verslininkė prisipažino, kad Portugalijoje dirbdama modeliu ji privalėjo laikytis dietos, mat agentūra spaudė jai dirbančias merginas.

Užtat dabar Erikos gyvenime nėra jokių dietų. Anot jos, jaunatviškumą ir puikią išvaizdą jai padeda išlaikyti ne kas kitas, o teisingi įpročiai. Jų E.Santos išskyrė netgi šešis:

1. Svarbiausia yra sveikas gyvenimo būdas: nerūkau ir nevartoju narkotikų.

2. Negeriu kavos. Sveikai įgyta energija yra daug produktyvesnė nei espresso puodelis vos atsikėlus. Kava – tai savotiška priklausomybė ir būtinybė, o aš mėgstu laisvę.

3. Nemėgstu limonadų ar kitų nenatūraliu būdu gazuotų gėrimų. Jei geri tam, kad numalšintumei troškulį, tuomet yra vanduo. Beje, labai mėgstu arbatą.

4. Jei galėčiau, valgyčiau tik gyvą maistą, t. y. nevirtą, nekeptą ir t. t.

5. Aktyvumas – nemėgstu uždaru sporto salių, bet be sporto savęs neįsivaizduoju. Dievinu visas aktyvias sporto šakas. Sportas – būtina gyvenimo dalis mūsų šeimoje.

6. Taip pat esu be galo judri dieną. Aš ne tik visiškai viena auginu šešis vaikučius, bet dar esu ir verslininkė. Tai reiškia, kad net nemirksėdama galiu praleisti pietus vien tam, jog sutvarkyčiau verslo reikalus

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.