I.Puzaraitė sukasi kaip voverė: vakarais – koncertai, naktimis – mokslai

Studijos universitete, koncertų maratonas ir LNK laidos „KK2 penktadienis“ vedėjos darbas. Visa tai Irūna Puzaraitė (23 m.) nesunkiai suderina, nes nuo vaikystės įpratusi prie intensyvaus gyvenimo tempo.

I.Puzaraitė: „Negalėčiau išskirti, kas svarbiau – koncertai ar televizija.“<br>J.Stacevičiaus nuotr.
I.Puzaraitė: „Negalėčiau išskirti, kas svarbiau – koncertai ar televizija.“<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Asta Buitkutė

Jan 10, 2014, 9:23 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:50 PM

– Šio vakaro laidos „KK2 penktadienis“ tema – stačiatikių švenčiami Senieji Naujieji metai. Galbūt ir jūs juos švenčiate? – pasiteiravau I.Puzaraitės.

– Viena mano teta yra stačiatikė, su ja švenčiame ir stačiatikių Kalėdas, ir Naujuosius metus.

Skirtumą jaučiu – pas ją ir stalas kitaip padengtas, ir patiekalai kitokie.

– Ar laidos vedėjos darbas iki šiol teikia malonumą?

– Taip, tikrai. Ir kuo toliau, tuo man įdomiau. Labiausiai patinka, kai atvyksta žinomų žmonių iš užsienio. Įdomu su jais susipažinti, sužinoti apie jų gyvenimą.

– Pernai dėl pervargimo teko atsisakyti kai kurių projektų. Radote receptą, kaip viską spėti ir nenualinti savęs?

– Šis laikotarpis man labai sunkus: tai paskutiniai ekonomikos bakalauro studijų metai, laukia diplominis darbas, egzaminai.

Dabar vadovaujuosi taisykle: be atostogų negali judėti pirmyn, stovi vietoje arba net krinti žemyn. Neseniai turėjau kelias laisvesnes savaites. Pailsėjau, visi pastebi, kad mano akys švyti.

– Kodėl pasirinkote būtent ekonomikos studijas?

– Neaišku, kiek truks projektai televizijoje, kiek dar dainuosiu. Labai tikiuosi, kad kada nors diplomas man pravers, nes šiuos mokslus tikrai sunku krimsti. Dar norėčiau išbandyti interjero dizaino specialybę.

– Kuri veikla jums yra svarbiausia?

– Pirmoje vietoje visada yra šeima. Darbas televizijoje susijęs su muzika, tad negalėčiau išskirti, svarbiau koncertai ar televizija.

Mokslai irgi svarbu, bet prie knygų sėdu tik baigusi darbus. Esu iš tų, kurie viską pasilieka paskutinei nakčiai. Juk grįžus iš darbų pirmiausia norisi pailsėti.

– Kaip atsipalaiduojate?

– Geriausias poilsis – pas močiutę. Ten nėra triukšmo, mašinų ir net telefono ryšio. Po dviejų ten praleistų dienų jaučiuosi lyg po savaitės atostogų. Man svarbu turėti keletą žmonių, su kuriais galiu atvirai išsikalbėti, net paverkti, kai reikia.

Mėgstu kurti muziką kompiuteriu. Atsisėdu, užsidedu ausines ir nė nepastebiu, kaip ateina penkta valanda ryto. Muzika man – ir darbas, ir poilsis.

Kartais pailsiu tiesiog tvarkydamasi stalčius ar spintą.

– Scenoje dainuojate nuo mažens, jūsų gyvenimo tempas visada buvo greitas. Galbūt dabar ateina minčių, kad vaikystė ir paauglystė galėjo būti kitokia, ramesnė?

– Man visada tai teikė malonumą, todėl esu dėkinga visiems, kurie padėjo, ypač mamai ir močiutei, kurios mane lydėdavo į repeticijas ir koncertus. Gyvenome 20 kilometrų nuo Marijampolės, tad kasdien tekdavo kratytis autobusais. Neįsivaizduoju savęs dirbančios kitoje srityje.

Tikiu, kad kuo daugiau šilto ir šalto patirsi per gyvenimą, tuo geresnis būsi žmogus.

Skyrybų priežastis

Stačiatikiai Senuosius Naujuosius metus švenčia sausio 13 dieną.

Šio vakaro laidoje „KK2 penktadienis“ viešės žinomi žmonės, kurie mini šią šventę: dainininkės Natalija Bunkė, Karina Krysko-Skambinė, Ingrida Martinkėnaitė, verslininkas Igoris Jermolenka.

Iš sentikių kilusi N.Bunkė atskleidė, kad abiejų jos santuokų griūtį išpranašavo jos močiutė. Esą kitaip ir negalėjo būti, mat sentikiams su katalikais tuoktis nevalia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.