Nužudytą brolį Vaidą dainininkei S.Milinytei primins tatuiruotė neįprastoje vietoje

Vieni naujus metus pradeda pažadais, o kiti – darbais. Dainininkę Simoną Milinytę galima priskirti antrajam žmonių tipui, mat nieko nelaukusi ji nuėjo į tatuiruočių saloną.

Ilgai svajojusi apie tatuiruotę Simona galop pasiryžo ją pasidaryti.<br>M.Patašiaus nuotr.
Ilgai svajojusi apie tatuiruotę Simona galop pasiryžo ją pasidaryti.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2014, 12:21 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:32 PM

Vis dėlto Simonos negalima vadinti impulsyvia mergina. Dainininkė jau seniai norėjo pasidaryti tatuiruotę. Tam tereikėjo lašelio ryžto.

„Man tatuiruotė yra labai gražus dalykas, jei padaryta gražiai, skoningai ir jos per daug nesimato. Nenorėjau tatuiruotis bet ko, paprasto paveikslėlio ar gražaus piešinuko. Man tatuiruotė turi reikšti labai, labai daug, kadangi ją turėsiu visą gyvenimą.

Galvojau, mąsčiau, tariausi su artimaisiais ir galų gale nutariau ją darytis. Vienintele bėda buvo ta, kad visi geriausi meistrai yra užsiėmę mažiausiai pusmetį į priekį, o aš norėjau tatuiruotės iškart. Skambinau visiems, bet visi pasakė tą patį - eilė. Tačiau vienas nuostabus meistras sutiko mane priimti po darbo vakare ir išpildyti mano svajonę - tatuiruotę! Esu jam be galo dėkinga už nuostabų simbolį, bei puikų darbą!“ - džiaugėsi S.Milinytė.

Piešiniui Simona pasirinko kiek neįprastą kūno vietą – kairės rankos smilių. Ant jo nuo šiol puikuojasi „V“ raidė ir skrendantis paukštis.

„V“ raidė - labai reikšmingas simbolis mano gyvenime. Tai reiškia mano žuvusį brolį Vaidą. Norėjau, kad jo atminimas amžinai išliktų su manimi.

Skrendantis paukštis reiškia valią, viltį ir viršūnę. Tatuiruotę dariausi kairės rankos piršto vidinėje pusėje. Manau tai labai gera vieta, kuri nėra labai matoma“, - tikino S.Milinytė, pridurdama, kad tatuiruočių salone jautėsi taip, lyg jai į pirštą geltų bitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.