Rusų Naujųjų metų šventėje - O.Pikul-Jasaitienės seksualumas ir R.Šilansko pokštai

Praėjus dviem savaitėms po Naujųjų metų sutiktuvių ateina laikas dideliems rusiškiems stebuklams – Naujieji metai dar kartą pasibeldžia į duris. Tik šįkart jau su kitu pavadinimu – Staryj Novyj God (senieji Naujieji metai, – Red.). Ši sena rusiška tradicija Vilniaus buvo prisiminta sostinės „Nesė Pramogų banke“. Čia, drauge su „Naujomis pupytėmis“ ir komiku Raimondu Šilansku, vyko linksmybės rusiška tematika.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2014, 10:50 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:53 PM

Svečių dėmesį traukė itin seksualios grupės „Naujosios pupytės“ narės.

Rusiškų dainų programa, rusiški anekdotai, rusiškos vaišės. „Jūsų šypsena – mums dovana“, – taip nemokamą renginį pristato koncerto organizatoriai. Pasak jų, kol Leninas neatšaukė senojo stiliaus kalendoriaus 1918 metais, Rusijos gyventojai Naujuosius metus pasitikdavo naktį iš sausio 13-osios į 14 dieną, todėl keliomis dienomis anksčiau prasidėjęs savaitgalis – puiki proga švęsti.

Dar prieš kelias savaites iki renginio pradžios apie vakarėlį skelbė „Facebook“ paviešintas reklaminis kvietimas. Ten buvo galima užduoti įvairiausius klausimus apie būsimą renginį. Vienas po kito socialinio tinklo vartotojai kėlė komiškus, o kartais net absurdiškus klausimus, į kuriuos pradžioje rimtai atsakę renginio organizatoriai, vėliau patys, panašu, juokėsi susiėmę už pilvų.

„Ar prie baro bus galima atsiskaityti rubliais?“, „Ar įsinešus dolerių grės sušaudymas?“, „Kaip dėl afterparčio (vakarėlio pratęsimas, – Red.) Genocido aukų muziejuje? Ar bus pirtis apačioje?“, „Bus kas į snukį mums duos, ar reikia atsivesti savo „marozus“?“, „Ar tiesa kad ant raudono sieninio kilimo bus rodomos vizualizacijos ir geriausi epizodai iš „Šūriko nuotykių“ ir Kaukazo belaisvės?“, „Ar bus galima patekti į užkulisius su darbo pažymėjimu (rodoma nuotrauka, kurioje matomos raidės KGB, – Red.)?“ – tai tik maža dalis išmanių internautų klausimų.

Buvo juokiamasi, kad į renginį veš užsakyti „Volga“ automobiliai, o atvysiantys iš toliau galės sėsti į specialius traukinius su gyvuliniais vagonais. Galiausiai skambėjo tokie klausimai „Kiek kainuos išėjimas iš renginio?“ ir ar norint iš jo išeiti reik paprašyti, kad užsienyje gyvenantys giminės parašytų leidimą. Kurį laiką daugelis galvojo, kad visa renginio reklaminė kampanija – tik smagus pokštas, tačiau galiausiai vakarėlis įvyko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.