M.A.M.A. dūzgėse – pramogų pasaulio elito šėlionės iki ryto

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje nugriaudėjus įspūdingai muzikos apdovanojimų ceremonijai M.A.M.A., muzikantai ir renginio svečiai neliko linksmintis Kaune, o sėdo į automobilius ir lėkė šimtą kilometrų – šventės dūzgės šį kartą surengtos Vilniuje. Po vidurnakčio prasidėjusios linksmybės netilo ilgai – ketvirtą valandą ryto klubas „Cash Lounge“ vis dar buvo pilnutėlis.

J.Arlauskaitė-Jazzu vakarėlyje pasipuošė karūna.<br>T.Bauro nuotr.
J.Arlauskaitė-Jazzu vakarėlyje pasipuošė karūna.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-11 04:15, atnaujinta 2018-02-17 16:53

Dainininkė Jazzu į klubą atvyko su mama ir bičiulių palyda. Netrukus ant galvos jai kažkas uždėjo karūna ir niekas nesiginčijo – atlikėja to verta. M.A.M.A. ceremonijoje jos ir Leono Somovo duetas pelnė tris statulėles ir buvo daugiausia dėmesio sulaukę laimėtojai.

Netrukus klube pasirodė ir L.Somovas – įėjęs į vidų, su mylimąja Žemyna buvo iškart apsuptas fotografų.

Nors užkulisiuose buvo baiminamasi, kad po kelionės į Vilnių garsenybėms praeis noras linksmintis, klubas greitai užsipildė – vynu, viskiu ir degtine vaišinami muzikos ir kitų pramogų pasaulio sričių atlikėjai leidosi trypti šokių aikštelėje. Vidas Bareikis šokio sūkuryje sukosi su žmona Jurga Šeduikyte, „Skamp“ narys Viktoras Diawara - su bendražyge Erica Jennings, režisierius ir aktorius Gytis Ivanauskas – su tituluota gražuole Gabriele Martirosianaite. Su ištikimu palydovu Mantu Petruškevičiumi atėjusi Asta Valentaitė šokti nesiveržė, bet iki paryčių šnekučiavosi prie baro.

Dvi statulėles laimėjusios „Anties“ lyderis Algirdas Kaušpėdas su žmona Vilija į vakarėlį užsuko valandai – priėmęs sveikinimus ir apdovanojęs komplimentais jaunus atlikėjus, dainininkas išvyko namo, bet prieš tai sulaužė viena savo taisyklių.

„Nebevartoju alkoholio, bet tokia proga išgerti raudonojo vyno taurę – ne nuodėmė. Man viskas šioje ceremonijoje labai patiko. Esu visiškai patenkintas“, - šypsodamasis sakė atlikėjas.

Dizaineris Aleksandras Pogrebnojus su žmona, grupės „Biplan“ vyrai, Markas Palubenka, Giedrė Kilčiauskienė, Miss Sheep, Mantas Jankavičius, reperis MC Mesijus, „Liūdnų slibinų“ narė Aistė Lasytė, dainininkai Beissoul ir Atlanta – gerai žinomų veidų buvo galima pamatyti kiekviename žingsnyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.