A.Valentaitė pasibaisėjo žmoną talžiusiu dizaineriu, o Selas juokavo

Dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus smurtiniai veiksmai prieš žmoną ir sūnaus Mykolo motiną Moniką Račiūnaitę-Pogrebnoję, pritrenkė tautiečius. Socialiniuose tinkluose nerimsta diskusijos dėl dizainerio elgesio.

„Dabar galės ponas „didysis dizaineris“ savo kūrybos eiles areštinėje ant sienos rašyti. Nekelk rankos prieš moterį! Monika, laikykis!“ – sakė A.Valentaitė.<br>V.Balkūno nuotr.
„Dabar galės ponas „didysis dizaineris“ savo kūrybos eiles areštinėje ant sienos rašyti. Nekelk rankos prieš moterį! Monika, laikykis!“ – sakė A.Valentaitė.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 13, 2014, 1:35 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 3:02 PM

Kaip rašė portalas lrytas.lt, Aleksandro ir Monikos namuose sekmadienio naktį buvo neramu. Įkaušęs vyras svaidėsi kumščiais – sumušė savo žmoną. Apie tai policija buvo informuota prieš vidurnaktį. Atvykę pareigūnai išsivežė smurtautoją. Incidento metu 45 metų dizaineris buvo neblaivus – jam nustatytas 1,5 promilės girtumas.

Stilistė Asta Valentaitė socialinio tinklapio „Facebook“ paskyroje užsirašė: „Dabar galės ponas „didysis dizaineris“ savo kūrybos eiles areštinėje ant sienos rašyti. Nekelk rankos prieš moterį! Monika, laikykis!“, – toks užrašas atsirado ant A.Valentaitės socialinio tinklo sienos.

Tuo tarpu grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas juokavo: „Aš ir mušiau savo mylimą šįryt, delniuku jai į užpakaliuką, į užpakaliuką. Bloga mergaitė. (Juokiasi.) Dizaineri, žmonas reik mušti ne tada, kai reikia, o kai laiko yra. (Juokiasi.)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.