Žmonos sumušimu įtariamas A.Pogrebnojus: „Tik gyniausi“

„Oficialiai pranešu: nieko nemušiau, tik gyniausi. Bet kokiu atveju praleidau nuostabią naktelę istorinėje kameroje, o dabar jaučiuosi, kad su kirviu nugaroj vaikštau. Nesu angelas, bet ir Fredžio Kriugerio prašau iš manęs nedaryti“, – tokią žinutę savo „Facebook“ paskyroje paviešino žmonos sumušimu įtariamas Aleksandras Pogrebnojus. Pirmadienio popietę jis buvo paleistas iš areštinės, kurioje apsilankė dar sekmadienio naktį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 13, 2014, 1:02 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 3:08 PM

Rodos, idealius santykius su mylimąja Monika Račiūnaite-Pogrebnoje puoselėjęs menininkas nesuvaldė kumščių. Apie vidurnaktį iš sekmadienio į pirmadienį jis ją sumušė bendruose poros namuose Vilniuje, šv. Stepono gatvėje. Ant dizainerio kaktos buvo matyti nubrozdinimai. Policijos teigimu, dizaineriui apie 3 nakties areštinėje buvo iškviesta ir medikų pagalba. Tuomet dizaineris blogai pasijuto ir tikino, kad buitinio konflikto metu jis pats gavo nuo dvidešimt metų jaunesnės žmonos.

Dizaineris teigia, kad Monika jį užpuola jau nebe pirmą kartą. „Jeigu Monika nori skirtis, tegul paduoda prašymą. Dėl to policijos kviesti neverta“, - portalui lrytas.lt samprotavo vyras. Vyras apgailestavo, kad labiausiai tokiose situacijose jam gaila jų pusantrų metukų sūnaus Mykolo, kuris yra priverstas matyti tokius poros konfliktus.

Kadangi A.Pogrebnojus buvo neblaivus, jam visą naktį teko praleisti 3-ame Vilniaus miesto policijos komisariate. 45-erių vyras tik pirmadienio popietę buvo apklaustas paleistas į laisvę, tačiau plačiau situacijos komentuoti nepanoro. A.Pogrebnojus užsiminė, kad jam nesvetima taurelė ir kartais tikrai išgeria.

Pasak jo, ši situacija – absurdiška. Neva anksčiau žiniasklaida aptarinėjo žmoną mušusį krepšininką Gintarą Einį, o dabar užsipuolė dizainerį.

Dėl fizinio smurto naudojimo šeimoje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?