Verslininkė E.Santos pažėrė kaltinimų Kauno politikams

Pasklidus žiniai, kad šešių vaikų motina Erika Santos yra pateikusi prašymą gauti socialinį būstą Kaune, tačiau gauti raktų nuo jo neskuba ir nerodo iniciatyvos, Majamyje gyvenančią pačią E.Santos kiek suglumino. Jai ši tema jau seniai neaktuali.

Pasiteiravus pačios E.Santos, kaip ši vertinanti situaciją, moteris patikino, kad Kauno miesto politikai iš jos reklamą.<br>V.Balkūno nuotr.
Pasiteiravus pačios E.Santos, kaip ši vertinanti situaciją, moteris patikino, kad Kauno miesto politikai iš jos reklamą.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2014, 2:48 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:41 PM

Anot Kauno miesto savivaldybės valdininkų, E.Santos padėtis yra dažnai aptarinėjama, mat moteris yra pagarsėjusi 6 vaikų motina ir sėkminga verslininkė. Ji gyvena Amerikoje ir nuolat pasakoja, kokią mados imperiją kuria. Į eilę gauti socialinį būstą E.Santos buvo įtraukta 2010 metais. Kauno savivaldybės darbuotojai nuolat domisi, kaip sekasi E.Santos, tačiau verslininkė dažniau rašo mintis į socialinį tinklą „Facebook“ negu atsiliepia į valdininkų laiškus.

Kaip rašė dienraštis „Lietuvos žinios“, Kauno taryba šią savaitę žada nuspręsti, ar E.Santos reikia išbraukti iš socialinio būsto laukiančių daugiavaikių kauniečių eilės.

Kauno miesto savivaldybės administracijos Gyvenamojo fondo administravimo skyriaus vedėja Laura Stankevičienė teigia, kad į kuriozinę situaciją valdininkus nebe pirmą sykį įstumia netobuli įstatymai. Šiuo metu norint skirti butą privalu apie tai paklausti visų, kurie įtraukti į eilę gauti butą.

Kauno miesto tarybos narys Artūras Orlauskas dienraščiui pasakojo su E.Santos susisiekęs socialiniame tinkle „Facebook“. Ji neva teigė, kad jos vardu prieš daugiau nei pusantrų metų buvo pateiktas raštas dėl socialinio būsto atsisakymo.

Portalui lrytas.lt pasiteiravus pačios E.Santos, kaip ši vertinanti situaciją, moteris patikino, kad Kauno miesto politikai iš jos darosi ne ką kitą, kaip tik reklamą.

„Man ši tema nėra aktuali. Ji buvo uždaryta 2012-06-04. Turiu daug reikalų ir net sirgdama negaliu jų atidėti. Geriau savo energiją nukreipsiu į tai, kas yra svarbu, produktyvu ir labdaringa. Beje, tikiuosi, kad pas jus yra nedaug Seimo narių, kurie nesigaudo savo srityje ir yra prastai informuoti savo darbuotojų. Jie darosi reklamą kitų žmonių vardu“, - kalbėjo drabužių ir avalynės „Bellux Fashion“ tinklo įkūrėja Erika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.