A.Gadžijevui šokoladą padeda gaminti pamilta manekenė

Pora šiuo metu sukasi Ali konditerijos studijoje taip intensyviai, kad dažnai net ir miego pritrūksta. Mat vyras ketina po poros mėnesių atidaryti tokią šokoladinę, kokios iki šiol Lietuvoje nebuvo. Tiesiog vieną dieną Ali grįžo namo ir pareiškė, kad nori šokoladinės. Patricija ne tik pritarė idėjai, bet ir pati stojo prie darbo.

Daugiau nuotraukų (1)

Daiva Kaikarytė

Jan 15, 2014, 8:24 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:53 PM

Tad dabar interjero dizaino studijas baigusi mergina vaikščiojimą podiumu derina su šokolado užsakymų priėmimu, saldainių dėliojimu į dėžutes, atidžiu mokymusi, kaip gaminti orinukus („macaroon“).

„Manau, kad greitai galėsiu Ali pavaduoti“, – džiaugėsi mergina.

Gražuolės nebaido joks darbelis, sunkiau nebent tuomet, kai nepavyksta pakankamai išsimiegoti.

Vis dėlto ji juokauja, kad veiklai įsibėgėjus kitais mokslo metais viršininkas, kuris yra ir mylimasis, išleis ją tęsti magistro studijų.

Nors Patricija – modelis, valgo visus saldumynus, kokius tik sukuria Ali.

O jis tiksliai žino, kad jos patys mėgstamiausi – šokoladiniai saldainiai su čiobreliais ir karameliniai orinukai. Tik pastebėjo, kad pastaruoju metu ir Patricijai, ir jam jau nebesinori saldumynų – per dieną apsvaigsta vien nuo šokolado kvapo. Grįžus namo norisi silkės ar kokių nors patiekalų su rūgštele. Tuo pasirūpina Patricija – už tai Ali nepamiršta mylimajai padėkoti net ir pokalbio metu.

Šeimos verslas – taip drąsiai savo saldžią veiklą įvardija A.Gadžijevas.

Ar ne per drąsu taip teigti vos po septynių mėnesių draugystės?

„Kaip mylintis vyras galiu pasakyti, kad savo gyvenimą sieju su Patricija“, – sakė Ali.

Jis tik dabar iki galo suvokė kažkada vieno gero brandaus amžiaus bičiulio pasakytą mintį apie santykius: tikrai myli tuomet, kai nori būti su tuo žmogumi kasdien ir nugyventi visą gyvenimą.

Išvaizdus virtuvės meistras nestokojo moterų dėmesio, bet tik sutikęs Patriciją suvokė – kiekviena ląstele pajuto, ką reiškia norėti su žmogumi susieti savo gyvenimą.

Juodu susipažino draugų vakarėlyje. Patricija porą savaičių atkakliai laikėsi ir vis nepriimdavo Ali pasiūlymo susitikti. Mergina nenorėjo būti viena iš žinomo vyro dėmesio objektų – buvo įsitikinusi, kad trokštančių su juo bendrauti netrūksta.

Už pralaužtus ledus ji dėkinga savo geriausiai draugei, kuri ir paakino vis dėlto nueiti su Ali į pasimatymą – juk nebūtina kurti santykių, galima būti tiesiog draugais.

Tiedu draugai netrukus tapo įsimylėjėliais.

Kas tuomet žmones išskiria, juk visos gražios istorijos prasideda nuo karštų ir gražių jausmų?

„Melas, – įsitikinęs Ali, – jis bet kada išlenda ir viską sugadina.“

Patricija įsidėmėjusi mamos patarimą, kad nuostabiausia, kai antroji pusė yra pats geriausias draugas, su kuriuo gali kalbėtis apie bet ką ir būti savimi.

Tačiau mergina, stebėdama draugus, jau spėjo pasidaryti ir savas išvadas: nuo rutinos niekur nepabėgsi, tačiau žmones išskiria ne ji, o tai, kad pora nesistengia jos praskaidrinti.

Ali su Patricija neslėpė, kad išvargsta taip, jog gali suerzinti, iš pusiausvyros išmušti net ir telefono skambutis. Tačiau kad ir kokie nusiplūkę būtų, jie kasdien stengiasi vienas kitą pralinksminti.

Ar nesudrums šios idilės verslas – juk jame visuomet slypi pavojingų rifų?

Ali nusiteikęs ramiai – juk porą metų skyrė vien šokoladui. Kadangi yra belgų šokolado kompanijos „Callebaut“ ambasadorius Lietuvoje (galbūt netrukus – ir Baltijos šalyse), konditerininkas dabar dažnai keliauja po pasaulį ir semiasi svarbiausių žinių iš savo srities profesionalų.

„Lietuvoje yra daug šokolado, bet nėra tikro šokolado – labai įstrigo kartą išgirsta ši mintis. Nenoriu girtis, bet viliuosi išpildyti trokštančių tikro skonio lūkesčius“, – sakė Ali.

Du gražūs jauni žmonės – jis ir ji – konditerijos ceche. Kodėl gi ne, jei juos suvedė meilė. Šio prieskonio tikrai netrūksta saldžiuose žinomo konditerininko Ali Gadžijevo (30 m.), įsimylėjusio modelį Patriciją Žuromskytę (24 m.), kūriniuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.