A.Pogrebnojaus žmona Monika įsiuto ant vyro pirmosios žmonos

Dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus žmona manekenė Monika Račiūnaitė-Pogrebnojė, išvydusi pirmosios savo vyro žmonos, šiuo metu gyvenančios užsienyje, Salomėjos Marcinkevičiūtės komentarą apie prieš kelias dienas įvykusį incidentą tarp jos ir vyro, įsiuto. Su kūrėju 1,5 metų sūnų Mykolą auginanti Monika įsitikinusi, kad buvusiai žmonai Salomėjai nedera kištis į jų santykius ir viešai reikšti nuomonės apie buvusio vyro dabartinį gyvenimą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-15 15:32, atnaujinta 2018-02-17 12:21

Kaip jau rašė portalas lrytas.lt, A.Pogrebnojus buvo uždarytas į areštinę, nes būdamas apsvaigęs nuo alkoholio smurtavo prieš savo žmoną mažamečio sūnaus akivaizdoje. Naktį dizaineris pareigūnams rodė savo kruviną apdraskytą kaktą ir pateikė savo versiją – neva jį patį po vidurnakčio prikūlė 20 metų jaunesnė žmona. „Ji mane užpuolė, aš tik gyniausi“, – kartojo vilnietis.

A.Pogrebnojaus teigimu, jis jau gulėjo lovoje, kai priėjusi Monika pasakė, kad iškvietė policiją. Jis tikina nesuprantantis, kodėl sutuoktinė kreipėsi į pareigūnus. Dėl fizinio smurto naudojimo šeimoje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Anksčiau bendraudamas su žurnalistais A.Pogrebnojus yra užsiminęs, kad šeimoje pasitaiko audrų. Pati Monika ir dizainerio draugai tikina, kad dėl pykčio priepuolių, kurie kartais baigiasi smurtu, kaltas ne kas kitas, o alkoholis.

Tačiau kad ir kaip būtų, M.Račiūnaitė neketina skirtis su vyru ir vaiko tėvu. Ji ragina sutuoktinį gydytis nuo alkoholio priklausomybės.

Savo nuomonę apie A.Pogrebnojaus elgesį pareiškė ir jo pirmoji žmona S.Marcinkevičiūtė, su kuria vyras nepragyveno nė dvejų metų. Viešas Salomėjos komentaras supykdė dabartinę dizainerio žmoną, ji socialiniame tinkle „Facebook“ negailėjo pirmajai vyro žmonai kritikos:

„Šios gerosios fėjos patarimas, manau, būtų toks: gyvenant santuokoje su vyru ir iškilus problemai tuoj pat bėgti į kito vyro šiltą glėbį ir su juo viešai afišuotis. Net tada, kai gyveni santuokoje su Aleksandru. Taip sprendžiamos problemos? Nemanau, kad čia geras pavyzdys. Po tokių veiksmų ir nesuvokiant dabartinės situacijos yra netaktiška kištis į mūsų reikalus.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.