R.Meilutytė Metų sportininkų apdovanojimuose pakerėjo savo išvaizda

Plaukikė Rūta Meilutytė (16 m.) šeštadienio vakarą atsiėmė apdovanojimą už praėjusių metų triūsą. Ne vieną aukso medalį pernai laimėjusi Rūta išrinkta geriausia 2013 metų Lietuvos sportininke. Į iškilmingą apdovanojimų vakarą R.Meilutytė atėjo lydima brolio Margirio, močiutės Aldonos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 18, 2014, 5:17 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 9:17 AM

Rūta į salę atėjo kiek pavėlavusi, tačiau iškart atkreipė visų dėmesį. Auksu tviskanti mini suknelė išryškino sportišką plaukikės figūrą. Prie jos Rūta priderino juodus batelius su vidutine pakulne.

Olimpinė ir pasaulio čempionė pastaruoju metu pakeitė stilių – garderobe atsirado ir elegantiškų suknelių, papuošalų, aksesuarų. "Negaliu sau leisti atrodyti bet kaip", - yra sakiusi Rūta.

Seksuali suknelė ne itin patiko Rūtos treneriui Johnui Ruddui. Šis savo auklėtinei pateikė pastabą, kad suknelė nederama apdovanojimams. Plaukikė dėl tokios pastabos susikrimto ir net buvo nusprendusi į sceną nelipti. Tačiau vėliau nusiramino ir apdovanojimą atsiėmė. Nors buvo justi, kad R.Meilutytė ant scenos jaučiasi nepatogiai - kojas vis pridengdavo laimėtu 30 tūkst. litų čekiu.

Visai kitaip į Rūtos suknelę reagavo aplinkiniai vyrai - mergina sulaukė gausybės komplimentų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.