A.Ivanauskas Kijeve jaučiasi lyg karo lauke ir nekiša nosies iš viešbučio

Projekto „VMG mokykla“ autorius, kulinaras Alfas Ivanauskas vieši Ukrainos sostinėje Kijeve. Sekantys užsienio naujienas žino, kad ukrainiečiai sukilo prieš savo valdžią – protestuoja prie prezidento ir kitų valdininkų politiką. Lietuvis A.Ivanauskas tik paantrino, kad Kijeve jaučiasi lyg karo lauke.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-21 12:12, atnaujinta 2018-02-17 07:09

„Esu karo lauke. Oro uoste taksistai sako, kad neveš manęs į viešbutį, nes labai pavojinga. O jeigu veš, tada paleis ne prie pačio viešbučio, o toliau. Aš dar bandau juokauti, tuomet jis sako, kad vakar vidurnaktį į tą patį viešbutį pačiame centre vežė svečią, o jau šįryt tas svečias buvo oro uoste praskelta galva ir visas sutvarstytas.

Kas nutiko? Apiplėšė ir neleido grįžti į viešbutį, sutrankė lazdomis. Čia taksistai apie panašius įvykius tik ir pasakoja. Ką gi, teko geriausią Kijevo viešbutį pakeisti dar net į jį nenuvažiavus. Visus verslo susitikimus ir derybas taip pat teks organizuoti naujame viešbutyje. Šiuo metu rodo man visas patalpas susitikimams. Beje, šiame viešbutyje papildoma apsauga prie durų, o personalas nemokamai siūlo kai kurias SPA paslaugas. Tačiau TV tiesiogiai rodo įvykius iš riaušių vietos... Ir supranti, kad ten kažkur tikrai ne juokai... Laukia įdomios dienos! Specialiojo korespondento i Kijevo pranešimas baigtas. Laukite tęsinio....“, - toks užrašas atsirado ant A.Ivanausko socialinio tinklapio „Facebook“ paskyros sienos.

Kitą dieną savo bičiulius Alfas sudomino dar vienu pranešimu.

„Informacija iš karo sanatorijos. Būtent taip čia jaučiuosi. 24 valandas neišėjau iš viešbučio. Kadangi rekomenduoja vengti didelių susibūrimo vietų, furšetinį pusryčių stalą restorane iškeičiau į pusryčius kambaryje“, - pasakojimą iš Kijevo pratęsė A.Ivanauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.