Raulis gyvenimo pokyčius įamžino tatuiruote intymioje vietoje

Lietuvius viliojantis transvestitas iš Azerbaidžano – taip žiniasklaidoje dažniausiai pristatomas kirpėjas Raulis Mammadlis (20 m.). Nors toks apibūdinimas Raulį žeidžia, jis mėgaujasi jį užklupusiu dėmesiu ir dar labiau provokuoja aplinkinius. Naujausia provokacija – tatuiruotės gana intymioje vietoje nuotrauka, kuri padaryta per fotosesiją prie vieno populiaraus sostinės klubo.

Nauja tatuiruotė žymi naujo Raulio gyvenimo etapo pradžią.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Nauja tatuiruotė žymi naujo Raulio gyvenimo etapo pradžią.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Jan 22, 2014, 12:00 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:31 AM

„Naujo gyvenimo pradžia“, - nuotrauką, kurioje matyti prie dubens kaulo ištatuiruota gėlė, pakomentavo pats Raulis.

Šis kirpėjo pasisakymas užminė mįslę: koks dar naujas gyvenimas? R.Mammadlis prisipažino, kad nors ir stengiasi nekreipti dėmesio į piktus komentarus, ne taip jau lengva tai padaryti.

„Prieš kelias dienas buvau išvykęs į Rygą, nes čia, Vilniuje, išgirdau pernelyg daug blogų žodžių, žmonės buvo įsiutę. Man reikėjo nurimti ir atsipalaiduoti.

Dabar aš ir vėl kupinas jėgų. Daug žmonių man siunčia žinutes, kuriomis tikina, kad aš jiems labai patinku. Taip pat jie sako, kad nori pakeisti lietuvių požiūrį ir labai mane palaiko“, - sakė Raulis, pridurdamas, kad bando pasikeisti ir tapti geresniu žmogumi, kuris nusipelnė tokio palaikymo. Naujoji tatuiruotė ir žymi šių didžiųjų pokyčių pradžią.

Didžiulė gėlė ant dubens kaulo nėra vienintelė Raulio tatuiruotė. Ant rankos jis yra išsitatuiravęs kryžių, o pilvo apačioje – mažą smuiko raktą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.