Modelis S.Starkutė kaltina L.Zarecką-Chorą ją paskundus policijai

Modelis Simona Starkutė nusivylė savo kaimynu, grupės „ŽAS“ nariu Linu Zarecku-Choru. Atlikėjas policijai paskundė, kad ši ne vietoje – ant borto pasistatė automobilį savo namų kieme. Bent jau tuo įsitikinusi Simona.

Simona kaltina Liną ją paskundus policijai.<br>LR montažas
Simona kaltina Liną ją paskundus policijai.<br>LR montažas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 22, 2014, 2:10 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:51 AM

„Kaip „smagu“ turėti tokius nuostabius kaimynus, kaip Linas Zareckas-Choras, kuris fotografuoja kaimynų mašinas, paliktas kieme ant borto (nes svetimi žmonės mašinas palieka tam skirtose vietose, o gyventojai priversti statyti kaip išeina, šiuo atveju ant borto) net ne prie namo, kuriame yra jo butas, ir siunčia policijai.

Negana to, sugeba įlįsti į kito namo požeminį garažą ir palikti raštelius už valytuvų. Kažin ar ponas supranta, kad lįsti į svetimą garažą yra nusikaltimas? Pasitvirtina lietuviška taisyklė – jeigu dega kaimynų namas, visi eina pasišildyti. Gėda turėti tokius kaimynus, kaip ponas Zareckas! Labai tikiuosi, kad jis anksčiau ar vėliau dings iš mūsų kaimynų rato!“, - toks užrašas trečiadienio popietę papuošė modelio S.Starkutės socialinio tinklapio sieną.

Portalui lrytas.lt pasiteiravus paties Lino apie šį įvykį, vyras atsisakė komentuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.