Podiumų žvaigždė L.Katinas atranda laiko ir meilei

Palangiškį Luką Katiną (20 m.) drąsiai galima vadinti vienu geriausių lietuvių modelių. Ką tik praūžusiose vyrų mados savaitėse vaikinas pristatė Christopherio Raeburno, Jameso Longo ir „DSquared2“ kolekcijas.

Jau dvejus su puse metų Lukas – graibstomas modelis. Jis pristato prabangių prekių ženklų drabužius, jo veidas puikuojasi reklamose.<br>Modelių agentūros „Modilinos“ nuotr.
Jau dvejus su puse metų Lukas – graibstomas modelis. Jis pristato prabangių prekių ženklų drabužius, jo veidas puikuojasi reklamose.<br>Modelių agentūros „Modilinos“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jan 23, 2014, 2:04 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:47 AM

Lietuvis spėjo pelnyti garsiausių mados namų dizainerių simpatijas. Ir ne tik jų. Nulipęs nuo podiumo Lukas skuba į viešbučio kambarį, kad bent kelias minutes telefonu pasikalbėtų su naująja savo meile. Būdamas šešiolikos Lukas pirmą kartą nuėjo į modelių atranką. Išbandyti modelio galimybes sūnų pastūmėjo motina Violeta. Būtent ji buvo šios idėjos įkvėpėja. Tuomet Palangos Senojoje gimnazijoje besimokančiam vaikinui sėkmė nenusišypsojo, tačiau tai neužgniaužė noro užlipti ant podiumo

 „Nesėkmė tik dar labiau paskatino siekti tikslo, sukėlė sportinį azartą. Nuleisti rankų net neketinau“, – atviravo dabar modelių agentūrai „Modilinos“ priklausantis L.Katinas.

Savo dienos palangiškis sulaukė. Jau dvejus su puse metų Lukas – graibstomas modelis. Jis pristato prabangių prekių ženklų drabužius, jo veidas puikuojasi reklamose.

Nors kai kurie modeliai dėl karjeros galimybių apleidžia mokslus, Lukas baigė mokyklą ir ateityje ketina studijuoti aktorystę. „Kiekvieno jauno žmogaus pareiga gauti bent vidurinį išsilavinimą. Net minčių nekilo palikti mokyklą ir ją iškeisti į podiumą“, – žurnalui „Stilius“ kalbėjo palangiškis.

190 centimetrų ūgio L.Katinui labiausiai patinka dirbti su mados namais „Givenchy“, „Calvin Klein“ ir „Versace“. Pastarosios mados imperijos savininkei italei Donatellai Versace lietuvis – bene mylimiausias modelis. Lukas giriamas ne tik už patrauklią išvaizdą, sportišką kūno sudėjimą, bet ir už malonų bendravimą. Ir pats L.Katinas daugiausia liaupsių skiria mados namams „Versace“. Vaikinas tikina, kad ten – šilta atmosfera.

Sunkiausia Lukui priprasti ir prisitaikyti naujoje vietoje, nes nemažai laiko praleidžia užsienyje, dažniausiai Italijoje arba Anglijoje. „Šiose šalyse galiu gyventi, tačiau jeigu būtų tokios pat sąlygos dirbti Lietuvoje, su malonumu likčiau čia“, – tikino modelis.

Uždarbiu L.Katinas nesiskundžia, tačiau prisipažino, kad ateityje ambicijos bus didesnės.

Vaikinas atviravo – prabanga jo nesupa, jis nėra švaistūnas.

Prašmatnus gyvenimo būdas būdingas tik supermodeliams. „Aš to nesureikšminu, tiesiog daug dirbu. Pinigus taupau, silpnybės palauks. Nemažai pinigų išleidžiu kelionėms, viešbučiams, buities reikmėms“, – pasakojo palangiškis.

Artimiausi Lukui žmonės – mama Violeta, tėtis Artūras, broliai Karolis ir Justas.

Visai neseniai vaikino gyvenime atsirado dar vienas labai svarbus asmuo, sujaukęs jo jausmus. Vasarą Lukas sutiko, kaip pats sako, ypatingą merginą – 17 metų raseiniškę Gailę.

„Su Gaile man labai gera. Ji graži ir miela. Nuostabi“, – pagyrų mylimajai negailėjo modelis.

Dvidešimtmetis tikina, kad jam visai nesvarbu, ar mergina liesa, ar moteriškų formų. „Tai – skonio reikalas. Svarbiausia yra meilė“, – nusišypsojo podiumo žvaigždė.

Negalėdamas pasimatyti su mylimąja Lukas laiką leidžia sportuodamas – bėgioja, atlieka gimnastikos pratimus, dabar ypač susidomėjęs motokroso motociklais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?