Laidos „Viskas bus gerai“ vedėjos, pamėgdžiodamos savo svečią A.Kaušpėdą, tamsiai nusidažė lūpas

„Negi ir aš taip baisiai atrodau?” – ištarė maestro Algirdas Kaušpėdas, įžengęs į „Lietuvos ryto” televizijos laidos „Viskas bus gerai!” studiją. „Anties” lyderis tikriausiai nė neįsivaizdavo, kokią staigmeną jam iškrės laidos vedėjos Edita Užaitė ir Raminta Stanaitytė.

A.Kaušpėdas ir E.Užaitė.
A.Kaušpėdas ir E.Užaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 26, 2014, 8:25 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 2:37 AM

Laukdamos A.Kaušpėdo vedėjos prisiminė, kad jis savo koncertuose pasirodo itin ryškiai išsidažęs lūpas, todėl nuo grimuotojos stalo nugvelbė ryškiausių lūpų dažų paletę ir ėmėsi darbo.

Ką tik M.A.M.A. apdovanojimuose dvi statulėles – metų roko ir alternatyvosios grupės bei už nuopelnus muzikai – pelnęs atlikėjas nustebo tai išvydęs. Tačiau jau po kelių akimirkų įsitraukė į rimtą pokalbį apie zombių ekonomiką, muziką, architektūrą ir asmeninį gyvenimą.

Mažiau nei prieš pusantrų metų dukros netekęs dainininkas laidoje ne kartą pabrėžė, koks jam svarbus bendravimas.

„Mes turime vienas kitu žavėtis, vienas kitą gerbti, vienas kitam padėti ir matyti save vienas kitame. Privalome sąmoningai atsisakyti dalies individualumo, asmeninės kovos. Tai gimdo visai kitokius santykius”, – dėstė A.Kaušpėdas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.