Sulieknėjusi V.Genytė nespėja pagalvoti apie maistą

Kilogramai krenta tuomet, kai nesuki galvos dėl svorio. Tokia taisykle vadovaujasi dainininkė Vaida Genytė (39 m.). Dėl pagražėjusių kūno formų atlikėja dėkinga ne griežtoms dietoms, o įtemptam gyvenimo ritmui.

Kiek tiksliai sveria dainininkė nežino. Geriausias rodiklis – veidrodis.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Kiek tiksliai sveria dainininkė nežino. Geriausias rodiklis – veidrodis.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jan 29, 2014, 4:01 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:13 PM

Vaidos rytas prasideda labai anksti. Dažniausiai moteris net nespėja papusryčiauti, kad laiku būtų ten, kur yra laukiama. Koncertai, spektakliai, televizijos laidų filmavimai ir šokių repeticijos ant ledo tirpdo dainininkės laiką greičiau nei kaitrūs saulės spinduliai sniegą. Su profesionaliu čiuožėju Tomu penkis kartus per savaitę po tris valandas per dieną jiedu raižo ledą. Moteris intensyviai ruošiasi LNK šokių ant ledo projektui. Norint nugalėti reikia pasistengti.

Portalui lrytas.lt V.Genytė prisipažino - kada ir ką valgys dabar beveik negalvoja. Tam nėra laiko!

„Štai važiuoju į koncertą. Jau pietūs, o dar nepusryčiavau. Ir nežinau kada pavyks rasti minutę užkąsti (nusijuokė). Dėl didelio darbo krūvio negalvoju apie maistą. Lipu į sceną, jaudinuosi, jaučiu stresą. Tai irgi prisideda prie kilogramų kritimo. Būna, grįžtų naktį, negaliu užmigti... Nesakau, kad šitaip gyventi sveika, tai alina organizmą, tačiau būtent taip dabar aš gyvenu“, - atviravo Vaida.

Atlikėja pasakojo, kad neretai užkanda pakelės užeigose arba degalinėse. O ten didelio maisto pasirinkimo nebūna.

„Vakar mąsčiau, ar skrandį užkimšti degalinėje nusipirktu sumuštiniu, ar suvalgyti cepeliną. Pasirinkau cepeliną. Negana to, užkandau sausainiais, o grįžusi naktį po darbų susigundžiau dešrelėmis“, - juokėsi V.Genytė. Nors moteris tvirtina, kad dabar nepaiso, ką dėti į lėkštę, vis dėlto pro pirštus į tai visiškai nežiūri. Riebiais, nesveikais produktais Vaida nepiktnaudžiauja.

Kiek tiksliai sveria dainininkė nežino. Geriausias rodiklis – veidrodis. Jeigu į jį pažiūrėjusi jaučiasi gerai, vadinasi, papildomi kilogramai nekankina.

„Nesisveriu kiekvieną dieną. Paskutinį kartą tai dariau prieš tris savaites. Ar sau tokia patinku? Gerai jaučiuosi, viskas su manimi gerai“, - portalui lrytas.lt sakė Vaida.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.