Dizainerė V.Jakučinskaitė jau paskyrė vestuvių datą

Populiari vestuvinių suknelių dizainerė, parodos šventės „Mūsų vestuvės'14” reklaminis veidas, Viktorija Jakučinskaitė pagaliau pati išteka. Data jau paskelbta. Ant moters piršto spindi auksinis, deimantais ir didžiuliu smaragdu puoštas, žiedas.

Populiari vestuvinių suknelių dizainerė Viktorija Jakučinskaitė pagaliau pati išteka.
Populiari vestuvinių suknelių dizainerė Viktorija Jakučinskaitė pagaliau pati išteka.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 30, 2014, 12:37 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:12 PM

Tuoktis niekada nevėlu

Pasiteiravus, kodėl po dešimties bendro gyvenimo metų vis tik nusprendė kelti vestuves, Viktorija šypteli, kad tuoktis niekada nevėlu. Be to, tai padaryti juos privertė draugai. Net šventės datą draugai paskyrė. Tačiau po ilgos pauzės moteris surimtėja ir atvirai paaiškina savo sprendimą.

„Po kurio laiko žmonės tampa tampa sau nesvarbūs. Nesvarbūs pasidaro ir jų santykiai su kitais. Juk dauguma tuokiasi tada, kai yra ką tik įsimylėję, kai dar plazda širdis ir plevena drugeliai, o paskui santykiai nusitrina, dingsta jų aštrumas. O kai nėra aštrumo, tai ir vestuvės netenka prasmės.

Viskas pasidaro savaime suprantama ir nebe taip svarbu. O kai viskas savaime aišku, labai sunku kažką keisti. Dažnai atsipeikėti ir įvertinti tai, ką turi padeda įvairūs sukrėtimai.

Laimė, mums sukrėtimų neprireikė. Aš žinau, kad Vitalijus tikrai mano žmogus, kad santykius reikia branginti ir vertinti. Negalima vien darbu gyventi – reikia ir savęs nepamiršti. Neužgožti savo asmeninio gyvenimo bei švenčių darbais ir reikalais. Gyvenimą reikia gyventi! Reikia džiaugtis ir mėgautis juo. Todėl ir vestuvės turi būti. Ir šventės reikia. Gražios ir įsimintinos“, - atvirai kalbėjo dizainerė.

Teks dirbti naktimis

Savaitgalį iš atostogų Vietname grįžusią Viktoriją užgriuvo ne tik žurnalistai su sveikinimais sužadėtuvių proga bei prašymais interviu, bet ir darbų lavina. Jau kitą savaitę V. Jakučinskaitės mados namai „Tiulio fėja“ dalyvaus parodoje „Mūsų vestuvės'14“.

Per savaitę jai teks sukurti kelias naujas sukneles parodai. Tačiau tai entuziastingos dizainerės nė kiek negąsdina.

„Esu pripratusi naktimis dirbti. Svarbiausia, turėti idėjų ir žinoti, ką nori parodyti. Šiandien, galima sakyti, suknelės maketą sukūriau per penkiolika minučių. Beliko tik susiūti. Dabar madingos ažūrinės suknelės, kurių pagrindas - tamprus tiulis, ant kurio tiesiog meniškai dėliojami patys įvairiausi gipiūro raštai.

Visas meistriškumas tame, kad gipiūrą reikia išdėlioti kuo įvairiau ir originaliau. O jei dar papuoši kristalais ar perlais – atrodo pasakiškai“, - sakė dizainerė.

Sunkiausias darbas - išsirinkti vestuvinę suknelę

Po parodos Viktorijos laukia pats sunkiausias darbas – sau pačiai susikurti ir pasisiūti vestuvinę suknelę.

„Kol kas net neįsivaizduoju, kaip atrodys mano suknelė. Žinau tik tiek, jog ji turės būti ypatinga. Kad būtų paprasčiau, teks sukurti dešimt man tinkančių naujų vestuvinių suknelių, pakviesti artimiausias drauges, pademonstruoti joms tas sukneles ir paprašyti, kad išrinktų man labiausiai tinkančią“, - šypsosi V.Jakučinskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.