Garsūs žmonės su beglobiais vaikais kūrė atvirukus seneliams

Ketvirtadienį Vilniaus SOS vaikų kaimo auklėtiniai kartu su Sauliumi Urbonavičiumi-Samu, Arnoldu Lukošiumi, Česlovu Gabaliu, Žydrūnu Savicku kūrė atvirukus, skirtus meilės dienai. Juos SOS kaimo vaikai Šv.Valentino dieną dovanos seneliams, gyvenantiems globos namuose. Akcija buvo surengta „Samsung kūrybinės laboratorijos“ atidarymo metu, kur naudodami naujausias technologijas jaunuoliai lavino saviraišką, jausmus bei technologinius įgūdžius.

Vilniaus SOS vaikų kaimo auklėtiniai kartu su Sauliumi Urbonavičiumi-Samu, Arnoldu Lukošiumi, Česlovu Gabaliu, Žydrūnu Savicku kūrė atvirukus, skirtus meilės dienai.<br>Organizatorių nuotr.
Vilniaus SOS vaikų kaimo auklėtiniai kartu su Sauliumi Urbonavičiumi-Samu, Arnoldu Lukošiumi, Česlovu Gabaliu, Žydrūnu Savicku kūrė atvirukus, skirtus meilės dienai.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 31, 2014, 10:03 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:13 PM

„Gražu, kad vaikai savo pirmąsias žinias apie technologijas panaudos ne žaisdami, o dalindamiesi meile su kitais, kuriems jos taip pat dažnai trūksta“, - sakė vaikams atvirutes padėjęs kurti Saulius Urbonavičius – Samas.

Socialinis „Samsung“ projektas, kuris yra įgyvendinamas daugelyje Europos valstybių, tarp jų Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, siekia prisidėti prie SOS vaikų kaimuose gyvenančių, be tėvų globos likusių vaikų ir jaunų žmonių, gyvenimo kokybės gerinimo. Projekto įgyvendinimo metu SOS vaikų kaimai aprūpinami naujausiomis technologijomis, kurios padeda kasdieniame šeimų gyvenime ir yra naudojamos lavinant technologinius vaikų įgūdžius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.