Holivudą stebinusi miksologė jungiasi prie VMG komandos

Prie naujais kulinariniais projektais nuolat stebinančios VMG komandos prisijungė nauja narė – vienintelė Lietuvoje sertifikuota miksologė Justina Butvilaitė, 2012 m. pripažinta geriausia Baltijos šalių gėrimų specialiste ir užėmusi 10 vietą pasauliniame miksologų reitinge.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 31, 2014, 10:08 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:13 PM

Daugkartinė kokteilių čempionatų nugalėtoja ofesionalios miksologės sertifikatus išsilaikė metus dirbdama Dubajaus bare „Okku Dubai“, kuris patenka į geriausių pasaulio barų dešimtuką. „Jame lankėsi visas Holivudas – Brad‘as Pitt‘as su Angelina Jolie, Paris Hilton, Owen‘as Wilson‘as, taip pat ir žinomiausi pasaulio sportininkai bei kitos įžymybės,“ – pasakoja J.Butvilaitė. Šešiomis kalbomis bendraujanti mergina šiandien džiaugiasi daug ką stebinusiu sprendimu atsisakyti darbų geriausiuose Dubajaus bei Anglijos baruose: „Grįžau į Lietuvą tam, kad padėčiau čia kelti kokteilių vartojimo kultūrą, ir šiandien galiu drąsiai sakyti, kad dirbu savo svajonių darbą.“

Pirmą kartą su VMG komanda Justina pasirodė prieš Kalėdas transliuotoje specialioje 8 valandų tiesioginėje transliacijoje: „Justė – nuostabus komandos papildymas,“ – džiaugėsi kulinaras Alfas Ivanauskas, - „Aptarnavimo kokybė bei profesionalumas, kuriuos pamačiau lankydamasis Dubajuje, iš tiesų pribloškia, tad labai džiaugiuosi Justės sprendimu grįžti bei atvežti visą savo patirtį bei idėjas į Lietuvą.“

„Kūryba – neatsiejama mano darbo dalis, o su VMG planuoju įgyvendinti kai kurias idėjas, apie kurias svajojau jau seniai,“ – teigia J.Butvilaitė.

Dirbti baruose pradėjusi beveik prieš dešimtmetį, šiandien Justina jau yra prisidėjusi prie ne vieno populiaraus baro Lietuvoje atidarymo, meniu sudarymo bei barmenų apmokymų. Be nuolatinio tobulėjimo savo srityje, mergina žinoma ir dėl savo aistros ledo rituliui: Justiną, dėvinčią 34 numeriu pažymėtus marškinėlius, galima pamatyti rungtyniaujančią „Hockey Punks“ komandoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.