Atlikėja R.Masiulytė ištekėjo už savo mylimojo V.Ramchurno

Dainininkė Raimonda Masiulytė šeštadienį po pietų Dubline sumainė aukso žiedus su iš Mauricijaus kilusiu savo mylimuoju Vimalio Ramchurno. Po ceremonijos moteris pasirinko sutuoktinio pavardę - tapo Raimonda Masiulyte-Ramchurn.

Raimonda su vyru Vimaliu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Raimonda su vyru Vimaliu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 1, 2014, 4:40 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:01 PM

„Svarbiausia, kad susijungsime prieš Dievą. Vestuvės vyks katalikų bažnyčioje. Vėliau leisime laiką gražioje aplinkoje su artimiausiais žmonėmis. Išteku žiemą!“, – neseniai pasakojo Raimonda.

Portalui delfi.lt atlikėja vestuvių išvakarėse pasakojo, kad vasarą ji su sutuoktiniu ketina iškelti puotą ir savo gimtinėje - Lietuvoje. O netrukus pora ketina pagal Mauricijaus tradicijas surengti šventė Vimalio šalyje. Kur vyks kopinėti medaus, lietuvė neatskleidė.

Ši Raimondos santuoka - antroji. Mergina tik rugpjūtį oficialiai nutraukė ketverius metus trukusią savo santuoką su pakistaniečiu Sherazu Iqbalu Langirialiu. Padėtas taškas su buvusiu vyru paskatino ją kurti naujus gyvenimo planus. „Nusprendėme nebelaukti. Dabar jau galime tai daryti“, – tuomet sakė Raimonda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.