Modeliui E.Jezepčikaitei mieliausia pusryčiauti su tėvais

Patekti į žurnalą „Vogue“ - kiekvienos manekenės svajonė. Agentūros „Modilina“ modelis Eglė Jezepčikaitė (19 m.) savo svajonę bent iš dalies įgydendino - ji nusifotografavo japoniškajam, meksikietiškam ir turkiškam „Vogue“. Todėl modelis iš Lietuvos jaučiasi nusipelniusi poilsio - nuostabiausias jis tėvų namuose Druskininkuose.

E.Jezepčikaitė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
E.Jezepčikaitė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 1, 2014, 8:41 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:17 PM

Modelis fotografavosi tokiems garsiems leidiniams ir kompanijoms kaip „Elle“, „Marie Claire“, „Vanity Fair“, „Glamour“, „Top Shop“, „Preenline“, „Pas Ge Quoi“.

Nors miegas – geriausias grožio sąjungininkas, mergina nemiega iki vidurdienio. Dar prieš patekant saulei ji dažnai keliasi vien todėl, kad nemėgsta pusryčiauti viena. Skubantys į darbą tėvai turi šaunią draugiją.

„Vėliau skaitau knygą arba žurnalus, sutvarkau namus, kartais paruošiu pietus, piešiu, vakare einu į sporto salę, vėliau su šeima vakarieniaujame, po to su seserimi ir mama žiūrime serialus“, – Eglė vardija paprastus savo džiaugsmus.

O ką tik jos tvarkaraštis buvo itin įtemptas. Pastaruosius keletą mėnesių ji dirbo Londone, Madride, Tokijuje, Niujorke ir galiausiai – Milane.

Pavyzdžiui, dienos planas Paryžiuje: 6.30 val. dušas, 7 val. pusryčiai, 7.30 val. taksi, 8 val. šukuosena, 9.30 val. makiažas, 10.30 val. drabužių primatavimas, 11 val. fotosesija, 15 val. pietų pertrauka, 22 val. grįžimas į viešbutį. Tuomet viskas, ko nori modelis iš Lietuvos, – arbata su medumi, lova ir lengvas romantinis filmas prieš užmiegant.

Toks gyvenimo ritmas merginai patinka, juokauja, kad tuomet jaučiasi gyva.

Visas fotosesijas, kuriose Eglė dalyvavo pastaruoju metu, net sunku išvardyti. Įsimintiniausios – žurnalui „Simple The Mag“ Madride, puošnios ir žėrinčios – žurnalams „Vanity Fair“, „L’Officiel Russia“ Milane, žurnalams „Vogue“ ir „Elle“ Tokijuje, kompanijai „Uniqlo“ Niujorke bei kompanijai „La Rinacsente“ Paryžiuje.

Gal po pasaulį keliaujanti gražuolė jau išsirinko širdžiai mieliausią miestą?

„Niujorkas – vienas mėgstamiausių miestų, jame tikrai nėra kada liūdėti, tačiau gyventi ten nenorėčiau. Jis žavi, bet kartu ir vargina. Ilgėliau užsibuvusi tokiame skruzdėlyne užsimanau tą šurmulį pakeisti miško apsuptais tėvų namais ir ramybe. Jaukiausia man Europoje, kur namus galiu pasiekti vos per kelias valandas.

Kiekviena fotosesija yra skirtinga ir įdomi – kas kartą susipažįstu su naujais žmonėmis, išgirstu įvairiausių pasakojimų, tad kiekviena kelionė – tai nauja istorija mano gyvenimo puslapiams“, – pasakojo Eglė.

Bet koks darbas tampa rutina, bet lietuvė spėjo pajusti išskirtinę fotosesijų atmosferą Niujorko, Paryžiaus, Tokijo ir Berlyno centrinėse gatvėse, kur į kadrą patenka ir praeiviai.

Gana varginančios dėl kaitros, tačiau ir įsimintinos fotosesijos vyko Stambule ant centrinės turgavietės ir bažnyčios stogų, siaurose Rodo salos gatvelėse ir Lansarotės paplūdimyje.

Vis dėlto sunkiausias metas, kai Eglei reikėjo darbą derinti su mokslais, – jau praeitis.

„Neslėpsiu, mokslai dėl to nukentėjo. Kartais kontroliniams tekdavo ruoštis išvykus į darbą, tačiau kai prastovi priešais objektyvą keliolika valandų, nusiteikimą pažvelgti į vadovėlį užgožia nuovargis“, – prisipažino mergina.

Eglė puikiai žino, kad dauguma žmonių teigtų, jog svarbiausia – mokslai, o ne pozavimas prieš fotoobjektyvą. Tačiau modelio darbo ji visuomet troško ir kol kas tai yra svarbiausia gyvenime.

„Jei ko nors sieki, turi imtis čia ir dabar, nes rytoj galimybės gali nebebūti, – įsitikinusi E.Jezepčikaitė. – Kasdien atsiranda tūkstančiai naujų talentų, unikalių asmenybių, įstabių gražuolių, bet konkurencija man – stimulas irtis į priekį.“

Eglės Jezepčikaitės grožio patarimai

Gražiausia mergina, moteris – sveika ir laiminga. Dėl to reikia nuolat judėti ir gerai pailsėti. Visai dienai energijos suteiks rytinė mankšta ar lengvas krosas gryname ore. Visada nuoširdžiai rekomenduoju reguliarias treniruotes.

Kuo žmogus labiau užsiėmęs, tuo jo vidus gražesnis, tuo įdomiau su juo bendrauti.

Stengiuosi nesilaikyti dietų, nes toks sulieknėjimas laikinas. Gerai savijautai ir ilgalaikiams rezultatams garantuoti patarčiau rinktis kuo natūralesnį, kuo mažiau priedų turintį maistą. Nuo šviežių žuvų, daržovių ar vaisių dar nė viena nesustorėjo.

Aš pati negaliu piktnaudžiauti maistu. Kad ir kaip mėgčiau močiutės kepamus blynus ar mamos ruošiamas vakarienes, artėjant svarbioms fotosesijoms ar pasirodymams ant podiumo turiu atsisakyti riebaus maisto ir saldumynų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.