Ž.Stakėnas su mėgstamų pasakų herojais supažindino savo sūnus

Žinomų žmonių atžalos šį šeštadienį klegėjo kartu su aktoriumi Audriumi Bružu ir perkusininku Tomu Dobrovolskiu. Suvieniję jėgas vyrai mažuosius įtraukė į smagų žaidimą – improvizavo pasakos „Coliukė“ tema. Peržengę pasakų pasaulio slenkstį ir muzikos garsais išlaisvinę vaizduotę jie kartu su vaikais statė spektaklį „Pažadinkime Coliukę“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 1, 2014, 2:10 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:06 PM

Į smagų žaidimą Prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ noriai įsitraukė Dainės ir Donato Baumilų dukrelė Smiltė, Žygimantas Stakėnas su sūnumis, šokėja Eglė Visockaitė su dukrele ir kiti garsūs tėveliai su savo mažyliais. 

„Vaikams visuomet puikiai sekasi improvizuoti, nes jų mintys nevaržomai sklendžia ant plačių vaizduotės sparnų. Pasakos improvizacija su nesudėtingais herojais leidžia įsijausti į skirtingus veikėjus, reikšti mintis ir net atrasti savo talentus. O mes, suaugusieji, prisimindami legendinę Anderseno kūrybą turime galimybę iš naujo atrasti pačias svarbiausias ir nekintančias vertybes, kurias kasdieniame gyvenime kartais pamirštame“, renginio sėkme džiaugėsi Audrius Bružas, pats kūręs pasakos scenarijų. Pirmasis jį dar namuose įvertino aktoriaus sūnus.

„Anderseno personažai buvo geriausi mano vaikystės draugai, todėl džiaugiuosi, kad mano vaikai turėjo galimybę susipažinti ir tęsti draugystę su mano pamėgtais pasakų herojais. Tuo tarpu pats turėjau progą prisiminti, kokia nepaprasta gali būti vaikiška vaizduotė, kuruos pasisemti vertėtų ir suaugusiesiems“, – sakė su žmona Dovile ir dviem sūnumis atvykęs Žygis Stakėnas.

Prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ šeimoms surengtas renginys – pirmoji ciklo „...ir gyvensime MES ilgai ir laimingai“ dalis. Visus pavienius renginius galiausiia sujungs H.K.Anderseno pasakos – jų pasaulius ir herojus kartu su mažaisiais aktoriais atkurs profesionalūs aktoriai, muzikantai, pantomimos meistrai.

Renginių organizatoriai tiki, kad įsijausdami į pasakų personažus per įvairias meno priemones vaikai lavins savo talentus, gabumus ir tobulins asmenybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.