Radžis vadavosi nuo ant jo besiraitančio pitono

Kaune savaitgalį vykusioje Agnės ir Mykolo Zobovų  įkurto Ąžuolyno meškučių cirko Žvėrelių teatro penkerių metų jubiliejaus šventėje paaiškėjo, kad dainininkas Radži Aleksandrovičius lyg maro vengia gyvačių ir  kitų roplių.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Feb 2, 2014, 6:59 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 7:29 PM

Scenoje rytietišką šokį su maždaug dviejų metrų tigriniu pitonu albinosu Tekila scenoje šokusi cirko artistė A.Zobovienė netikėtai nusileido tarp žiūrovų ir jį uždėjo ant šalia jos vyro M.Zobovo tarp žiūrovų sėdėjusio Radžio pečių. Pitonas netruko apsivyti aplink atlikėjo kūną.  

Radži iš pradžių kiek sutriko, tačiau  vėliau suskubo vaduotis nuo ant jo besirangančio pitono. Patraukti nuo savęs gyvūną jam pavyko gana greitai - jam pagelbėjo  M.Zobovas. Netrukus Tekila atsidūrė smauglių užkalbėtoja vadinamos A.Zobovienės rankose. 

 „Niekada nesižavėjau nei  šaltakraujėmis gyvatėmis, nei juo labiau  smaugliais. Nėra taip, kad juos vos pamatęs alpčiau ar krisčiau  iš baimės, tačiau ropliais šlykščiuosi. Šių gyvių nei laikyti rankose, nei glostyti negaliu. Nemėgstu net į juos žiūrėti.  Man kur kas labiau patinka pūkuoti gyvūnai. Mėgstamiausi mano keturkojai yra šunys“, – pasakojo Radži.  

Kad Radži vengia gyvačių, cirko artistė A.Zobovienė sužinojo prieš pat cirko programą.  

„Paklausiau Radži, ar jis bent trumpai išdrįstų scenoje pasirodyti su mūsų gyvūnais. Atlikėjas sutiko pamėginti dresuoti mešką, ir pavedžioti ponį Žaibą Makvyną. Kai pasiteiravau, ar jis galėtų bent palaikyti rankose smauglį, Radži neslėpė, jog bijo gyvačių. Tačiau iš jo išgirdau, kad  būdamas šalia manęs galbūt išdrįstų įveikti šią baimę. Kaip matėme, to padaryti jam nepavyko“, - kalbėjo A.Zobovienė.  

Cirko artistė tikino, jog  niekada nesiūlo žmonėms į rankas paimti ar glostyti smauglio, jeigu mato, kad jie gyvūno bijo. Įprastai  tarp žiūrovų su pitonu šokanti  

A.Zobovienė mato ir jaučia, kuriems žmonėm sšie gyvūnai patinka, o kuriems ne.   Žmogaus auginami ir cirko pasirodymuose dalyvaujantys pitonai pavojaus nekelia, ypač tuomet, kai jie yra sotūs.      

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.