Gimtadienį švenčianti N.Bunkė – metų daugiau, kilogramų mažiau

Savo 31-ąjį gimtadienį dainininkė Natalija Bunkė pasitinka kitokia – nurimusiais jausmais, spindinčiomis akimis ir gerokai sulysusi. Šviesiaplaukė atlikėja savo figūros linkiais gali drąsiai varžytis su podiumu žingsniuojančiomis manekenėmis.

Dabar sutikus Nataliją atima žadą. Moteris atrodo gerokai sulysusi. Atlikėja patikino, kad numetė tik tris kilogramus.<br>T.Bauro nuotr.
Dabar sutikus Nataliją atima žadą. Moteris atrodo gerokai sulysusi. Atlikėja patikino, kad numetė tik tris kilogramus.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2014-02-05 06:21, atnaujinta 2018-02-16 17:11

Natalija niekada nesiskundė papildomais kilogramais. Priešingai, paauglystėje savo figūra nebuvo patenkinta, nes sau atrodė per liesa. Pamenantys grupę „Yva“ ir ant scenos su rožiniu sijonėliu dainuojančią Nataliją pritars – itin moteriškomis kūno formomis atlikėja pasigirti negalėjo. Pati N.Bunkė dėl to šiek tiek išgyveno, nors dailiosios lyties atstovės pavydžiai žiūrėjo į dainininkės figūrą.

Metams bėgant N.Bunkės namuose esančios svarstyklės rodė keliais kilogramais daugiau nei visada. Tai Natalijai galvos skausmo nekėlė. Scenos žvaigždei dietos prireikė tik tuomet, kai susilaukė sūnaus Kristupo. Nors po gimdymo pusė nereikalingų kilogramų išnyko savaime, moteris išbandė skysčių dietą ir atgavo įprastas kūno formas.

„Scena negailestinga. Turiu atitikti jos standartus. Nenoriu, kad aplinkiniai viešai aptarinėtų mano šlaunis ir sakytų, kokios jos storos“, – prieš dvejus metus sakė N.Bunkė.

Dabar sutikus Nataliją atima žada. Moteris atrodo gerokai sulysusi. Žurnalą „Stilius“ atlikėja patikino, kad numetė tik tris kilogramus, tačiau skirtumas akivaizdus. Natalijos figūra tokia, kokia buvo paauglystėje.

„Dietų tikrai nesilaikau, svoris dingo savaime. Gimus sūnui išbandžiau skysčių dietą, smalsumo vedama pabandžiau ir dar kelias. Dietoms aš neištverminga. Galiu pasidžiaugti gera medžiagų apykaita. Esant stresinėms situacijoms darbe ar šeimoje, iškart netenku kelių kilogramų“, – kalbėjo N.Bunkė.

Moteris sakė visada galėjusi pasigirti plonomis kojomis, o nukritus dar keliems kilogramams jos atrodo tarsi smilgos. Kaip ir liemuo, kurį galima apimti kone viena ranka. Tokios kūno linijos neabejotinai atima, o ne prideda metų. Retas kuris pasakytų, kad atlikėja vasario 5-ąją mini 31-ąjį gimtadienį.

Dainininkė prasitarė, kad gimtadienio dieną išvyks iš Lietuvos.

„Išjungsiu mobilųjį telefoną ir pabėgsiu. (Juokiasi.) Per gimtadienį nieko kito nedarau, tik atsiliepiu į skambučius. Turiu daug draugų, tačiau maloniausi tikrų, laiko patikrintų bičiulių sveikinimai. O jie žino, kad mane geriausia sveikinti ne tikrąją gimimo dieną. Didelės puotos šįmet nekelsiu. Užteko pernai triukšmingai atšvęsti jubiliejų. Vienetuką paminėsiu kukliau“, – nusišypsojo N.Bunkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.