D.Martinėlė Vienos pokylyje pristatė širdies draugą

Vienos pokylio bene garsiausia ponia – kaunietė tarptautinių ryšių specialistė Diana Martinėlė (38 m.) savaitę prieš labdaringą vakarą laiką leido komandiruotėje. Kalbėdamasi su portalu lrytas.lt moteris sakė nežinanti ar pasirodys taip pamėgtame renginyje. Tačiau noras suktis ant parketo valso ritmu kaunietę visgi atvedė į Vilniaus rotušę.

D.Martinėlė ir R.Petraitis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
D.Martinėlė ir R.Petraitis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-08 22:16, atnaujinta 2018-02-16 13:24

Viešėdama užsienyje darbo reikalais D.Martinėlė užsiminė, kad greičiausiai nespės sugrįžti į labdaringą šventę sostinėje. O jeigu spėsianti tai padaryti dėl vakarinės suknelės galvos skausmo tikrai nepajus. „Mano drabužinėje apstu suknelių, todėl tikrai ką nors išsirinksiu“, - iki pokylio likus savaitei patikino Diana.

D.Martinėlės džiaugsmui šeštadienio vakarą ji apsilankė labdaringoje šventėje sostinėje. Moterį atlydėjo mylimasis Rimas Petraitis. Tačiau apie širdies draugą moteris nebuvo linkusi atvirauti - meilės reikalai asmeniška. 

Portalui lrytas.lt D.Martinėlė sakė, kad iš komandiruotės grįžo prieš keletą dienų, tačiau vakarine suknele spėjo pasirūpinti. Ir ją rado ne savo drabužių spintoje, o vienoje Kauno parduotuvių. 

„Kai moki - netrunki", - paklausta, kaip taip greitai spėjo išsirinkti apdarą iškilmingam pokyliui, atsakė moteris. 

Diana šį kartą vilkėjo pečius apnuoginančią raudonos spalvos ilgą suknelę. Moteris priminė tikrą Kauno princesę. 

Tiesa, anksčiau D.Martinėlė kur kas labiau rūpinosi Vienos pokylio garderobu. Praėjusiais ir užpraeitais metais tarptautinių ryšių ekspertė sukneles siuvosi ir kruopščiai derino akesuarus - batus, kuriuos avės, ir delninę rankinę, kurią pokylio metu laikys rankoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.