Vaikų restorano atidaryme - garsūs tėveliai su atžalomis

Vilniuje duris atvėrė bene pirmasis šeimoms su vaikais skirtas restoranas nuo legendinio sostinėje veikusio „Nykštuko“ laikų – restoranas „KukuMuku“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 9, 2014, 1:12 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 1:10 PM

Žaismingo interjero restorane įrengtas patogus įvažiavimas su vežimėliais, mamų kambarys. Valgiaraštyje didžiausias dėmesys skiriamas mažiesiems lankytojams. Restorane ypač rūpinamasi maisto kokybe, jo šviežumu bei natūralumu, todėl nemažai produktų perkama iš vietos ūkininkų, o daug kas pagaminama pačiame restorane. Pavyzdžiui, vietoje kepama duona, gaminami makaronai, firminės gruzdintos bulvytės, taip pat gaminami ledai ir konditerijos gaminiai - tortai, pyragaičiai, šviežios bandelės. Restorane rasite ir kūdikiams tinkamo maisto, taip pat patiekalų alergiškiems vaikams.

Restoranas-teatras taps patrauklia alternatyva vaikų žaidimų kambariams. Nes po „KukuMuku“ stogu galima ne tik pavalgyti, bet ir kaip reikiant pasiausti. Veiks teatras vaikams, kuriame bus rodomi spektakliai, vyks mėgstamiausių vaikų atlikėjų koncertai, taip pat diskoteka ir pačios įvairiausios kūrybinės dirbtuvės.

Restorano atidarymo metu mažuosius ir j tėvelius linksmino vaikų „Eurovizijos“ dalyvė Eglė Jurgaitytė. Renginį ves Žygimantas Stakėnas.

Vaikiško restorano atidaryme dalyvavo ir šalyje žinomi tėveliai su savo atžalomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.