Londone E.Vaitkevičė sėkmingai skinasi kelią grožio versle

Kaunietė Eglija Vaitkevičė gyvendama Londone nepasiilgsta į ją nukreiptų tautiečių žvilgsnių. Anglijoje jos beveik niekas neatpažįsta – nebent vienas kitas sutiktas lietuvis. Tačiau dėmesys neįkyrus. Į Londoną moteris išvyko vystyti grožio verslo idėją. Eglija atvira – link tikslo ji eina sėkmingai, tačiau sekasi sunkiau nei manė.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Feb 10, 2014, 5:40 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:49 PM

Grožio versle E.Vaitkevičė nėra naujokė. Nuo 1996 metų kaunietė dirba kosmetologe ir vizažiste.

Ką pirmiausią Eglija darė nuvykusi į svečią šalį, tai kėlė kvalifikaciją. Dabar moteris lanko jau ketvirtus kursus ir artimiausiu metu žada išsilaikyti lazerio ir intensyvios šviesos terapijos egzaminą. Lietuvė gaus aukščiausią VTCT 4 kvalifikaciją.

Tik tuomet E.Vaitkevičė galės dirbti ir procedūras klientams atlikti lazeriu: atnaujinti odą, atlikti plaukų šalinimą nuo įvairių kūno vietų, gydyti kraujagyslių problemas. Anglijoje netrukus bus uždrausta dirbti lazeriu neturintiems tinkamo kvalifikacijos laipsnio.

Kaip portalui lrytas.lt pasakojo Eglija, be šių kursų Londone ji yra baigusi dar tris: veido priežiūros ir masažų, depiliacijos su australišku vašku bei deimantinę mikrodermabraziją – mechaninį odos šveitimą.

„Pradėjau domėtis aromaterapija. Kaune baigiau aromaterapijos ir masažų kursus. Vykau į Prancūzijos Provanso regioną ir kūriau kvepalus. Gaminu natūralias žvakes. Esu daug pasiryžusi nuveikti.

Kartais net smegenys neatlaiko tokio krūvio. Tačiau kitaip negaliu. Noriu stipriai įsitvirtinti Londone. Noriu būti savo amato profesionalė“, - sakė prieš savaitė kompaniją „Esthetic City LTD“ įkūrusi Eglija. Dabar moteris Londone kaip tik ieško patalpų kabineto nuomai.

Eglija atviravo – išvykusi į Londoną ji norėjo įsidarbinti parfumerijos parduotuvėje ar prabangos prekių butikuose ir taip užsidirbti gyvenimo Londone pradžiai. Tačiau suprato, kad ir ten dirbdama nebūtų laiminga - moteris norėjo įsitvirtinti grožio ir estetikos pasaulyje.

„Tam, kad tapčiau grožio ir estetikos profesionale skyriau daug laiko ir lėšų mokslams. Nė minutės nepasigailėjau, kad išvykau. Gyvenu nuostabiame ir dideliame mieste, kuriame apstu įvairių darbo galimybių. Didelė laisvė saviraiškai.

Planuoju vykti ir į Lietuvą, nes ten taip pat reikia mano atliekamų grožio paslaugų. Susikursiu pagrindą čia, o paskui dirbsiu su klientais ir gimtojoje šalyje. Tiesa, viešo gyvenimo, kokį gyvenau Lietuvoje, nepasiilgau. Užsieniečiai manęs nepažįsta ir tai man patinka“, - tikino E.Vaitkevičė.

Moteris sakė, kad nesiilgi gimtojoje šalyje propaguotų burleskos šokių, dainavimo. Eglijai užtenka apsilankyti operose ir koncertuose. Lipti ant scenos pati nenori. Bent jau artimiausiu metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.