Meilės dieną žinomi žmonės traukė Jazzu ir L.Somovo dainas

Valentino dieną vieni sureikšmina, kiti – ne. Ją galima švęsti, tačiau galima ir ignoruoti. Galima tiesiog ateiti pasiklausyti lyriškų ir romantiškų Jazzu ir Leono Somovo dueto dainų. Panašų Meilės dienos scenarijų pasirinko ir būrys pramogų pasaulio atstovų. Sostinėje šį vasario 14-osios penktadienį vyko du dideli muzikiniai renginiai: „Siemens“ areną užėmė iš naujo atgimusių „Naktinių personų“ gerbėjai, o Teatro arenoje vyko romantiškas Justės Arlauskaitės ir L.Somovo koncertas.

Koncerto dalyviai.<br>T.Bauro nuotr.
Koncerto dalyviai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2014, 8:32 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 7:26 AM

Norintiems pasirinkti, kuriame koncerte apsilankyti, teko gerokai pasukti galvas. Abu pasirodymai neretam lietuviškos muzikos mylėtojui kelia sentimentalius jausmus. Sausakimšoje arenoje vos tilpo visi norintys - bilietai į pasirodymą buvo išpirkti visi iki vieno.

Nepaisant to, būrys svečių spėjo pakliūti į išrinktųjų sąrašą ir vietas užsitikrino iš anksto. Raudono kilimo čia nebuvo, nebuvo ir pompastikos, tačiau nuoširdumas, kuriuo dvelkė visas muzikinis dueto pasirodymas ir papirko renginio dalyvius. Visi jie atvyko smagiai nusiteikę ir mielai pozavo fotografams.

Po koncerto restorane "Labuki" vyko į oficialios koncerto dūzgės, kur visi svečiai galėjo pasivaišinti putojančiu vynu ir užkandžiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.