Ž.Grigaitis: „Valentino dieną australai meilės ieško Azijoje“

Prieš trejus metus norint šv.Valentino dieną atšvęsti Melburne itin romantiškai ir pakiliai – Eurekos apžvalgos aikštelėje ar Melburno apžvalgos rate, buvo būtina iš anksto rezervuoti vietas, tačiau šiais metais viskas pasikeitė. Bent jau taip tikina Australijoje su žmona Elle Martins-Grigaitis gyvenantis verslininkas Žilvinas Grigaitis. Kas atsitiko?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-14 06:18, atnaujinta 2018-02-16 08:34

„Europiečiai pasakytų – nieko, toks gyvenimas, juk negali visada būti gerai, negalima visuomet švęsti su šampanu. Amerikiečiai pridurtų – žinoma, tačiau reikia eiti pirmyn, nes stovint vietoje nieko nepasieksi. O ką ištartų australai? Atsakymas paprastas – laukia, tada pagalvoja, kad gal ateina blogi laikai, kol jie iš tiesų pasibeldžia į daugelio duris“, - šmaikštavo Ž.Grigaitis. Vyras sakė, kad taupyti pradėjo ir australai.

Kaip portalui lrytas.lt pasakojo lietuvis, pastarosiomis dienomis Melburne saulę užtemdė degančių miškų ir žolės dūmai, todėl dienos gana nykios – galbūt todėl švęsti Valentino dienos beveik niekam nesinori.

„Dovanoti apatinį trikotažą, prabangius kvepalus pasidarė nepopuliaru. Tingiai sėdėti restorane ir į ausį šnibždėti meilės žodžius – taip pat. Kas dar bent kiek domina australus, tai pigios savaitgalio kelionės į svečias šalis. Valentino dieną daug kas nori ištrūkti ten, kur pigiau ir galima smagiai praleisti laiką. Australijos miestus Meilės dieną užplūsta kinai“, - tikino Žilvinas.

Australai vyrai meilės nuotykių šv.Valentino dieną ieško Azijos šalyse. Ten jie – labai geidžiami jaunikiai, nors jų kišenės ir nėra prikimštos pinigų. Pasak Ž.Grigaičio, kai kurie jų net ima kreditą, kad galėtų gerai pasilinksminti kurioje nors Azijos šalyje.

„Australijoje ilsėtis yra brangu. Nuvykti iš Melburno į Auksinį Krantą, kuris randasi rytinėje Australijos dalyje, kainuoja tiek pat, kiek tris savaites praleisti Balio saloje prašmatniame viešbutyje su viskas įskaičiuota maitinimo tipu“, - nusišypsojo Žilvinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kaip alkoholio, tabako vartotojai stiprintų gynybą?