Dizaineris R.Kalinkinas svečius pirmąsyk pasitiko be žmonos

Ketvirtadienio vakarą dizaineris Robertas Kalinkinas savo bičiulius ir kolegas pakvietė į naują prekybos erdvę. Šįkart svečius Robertas pasitiko vienas - jo žmona ir bendražygė Agnė vakarėlyje nepasirodė. Mat pora neseniai susilaukė sūnaus - Agnė liko su mažyliu. Apžiūrėti naujos erdvės skambant diskžokėjaus atliekamai muzikai susirinko ir žinomų damų. Vakarėlyje apsilankė ir ilgametės šio dizainerio talento gerbėjos, ištikimos jo klientės dainininkė Giedrė Kilčiauskienė, „Mis Lietuva 2008" Gabrielė Martirosianaitė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2014, 8:11 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:54 AM

Ant pakabų parduotuvėje dizaineris jau sukabino ir naujausią pavasario ir vasaros savo kolekciją, kurios modelius noriai apžiūrinėjo susirinkusios viešnios.

Į kitą vietą prekybos centre „Europa“ persikėlusi parduotuvė „Robert Kalinkin“ – ne tik erdvesnė ir įspūdingo interjero. Čia pat, už stiklinės sienos įsikūrusi ir siuvykla.

Visi užėję į parduotuvę čia pat išvys, kaip gimsta dizainerio kūriniai. Už stiklinės sienos bus siuvami vienetiniai, prabangesni drabužiai pagal individualius užsakymus. Už siuvyklos įsikurs ir mados namų biuras. „Norėjau, kad viskas būtų vienoje erdvėje, bet tarsi atskirai. Pardavėjoms trukdydavo aplinkui besisukiojančios administracijos darbuotojos, o ištikimiausios mūsų klientės turėdavo važinėti tarp parduotuvės ir siuvyklos - vienur prisimatuoti, kitur įsigyti. Dabar bus patogu visiems:, - sakė dizaineris. 

R.Kalinkinas juokiasi, kad tokia naujovė privers pasitempti ne tik biuro darbuotojus, bet ir siuvėjas. Juk nuolat būti matomam – nemažas iššūkis. Tačiau jis įsitikinęs, kad nauja koncepcija bus įdomi ir klientams, ir studijos darbuotojams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.