J.Valančiūnas su žmona Egle ilsisi Meksikoje

NBA klubo „Toronto Raptors“ krepšininkas Jonas Valančiūnas po audringo Visų žvaigždžių“ savaitgalio dienas leidžia saulėtame Kankuno kurortiniame mieste pietryčių Meksikoje. Tiesa, ne vienas, o su gražuole žmona Egle Valančiūniene.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-18 08:06, atnaujinta 2018-02-16 04:36

Eglė ir Jonas nuo praėjusių metų rugsėjo gyvena Toronte. Turėdami laisvo laiko dviese išskrenda pailsėti. Aukštaūgis su žmona dabar dienas leidžia Meksikoje – mėgaujasi saule ir šiluma.

Pora į Lietuvą sugrįš vasarą. Jonui prasidės treniruotės su Lietuvos krepšinio rinktine – geriausi šalies krepšininkai ruošis Pasaulio krepšinio čempionatui.

Krepšininkas J.Valančiūnas su teisės ir valdymo bakalaurą turinčia Eglė susituokė praėjusių metų rugsėjo pabaigoje. Civilinę santuoką jie įregistravo Raseinių metrikacijos biure. Eglė pasirinko vyro pavardę. Vestuvių pokylis surengtas tik su artimiausiais žmonėmis – tėvais, seneliais ir artimiausiais giminėmis bei bičiuliais. Pokylis surengtas „Karpynės“ naujame restorane Raseinių rajone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.